Гълъб ДоневРаботна среща с участието на министри и шефове на

...
Гълъб ДоневРаботна среща с участието на министри и шефове на
Коментари Харесай

Министри и шефове на агенции обсъждат мерки за цените на храните

Гълъб Донев
Работна среща с присъединяване на министри и шефове на организации ще организира през днешния ден служебният кабинет. Целта е да бъде показан разбор на образуването на цените, като по отношение на резултатите от този разбор ще се търсят вероятните решения за прекъсване на покачването им.

Усилията на второто служебно държавно управление ще бъдат ориентирани към реализиране на действителни резултати в преодоляването на цените на питателните артикули, съобщи министър-председателят Гълъб Донев по време на присъединяване си във форума „ Светът през 2023 “, проведен от списание „ The Economist “.

Премиерът Донев разяснява, че без значение от вътрешната политическа несигурност и турбулентната външна среда, държавното управление ще продължава напъните си за реализиране на непоклатимост и предвидимост, за стимулиране на икономическата интензивност на българския бизнес и задграничните вложители. По думите на премиера това значи освен поддържане на настоящите процеси, само че и навреме основаване и потребление на нови, перспективни благоприятни условия.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР