Гала отказа да приема антибиотик, предписан от лекаря й, след

...
Гала отказа да приема антибиотик, предписан от лекаря й, след
Коментари Харесай

Гала отказа да пие антибиотик

Гала отхвърли да приема антибиотик, постановен от лекаря й, откакто бе диагностицирана с коронавирус предходната седмица и остава твърдо единствено на витамини. „ Доста витамини - А, D, цинк, кверцетин, селен, мелатонин, който хората нормално свързват със съня, само че има добър резултат в този случай. Има и един кортикостероид и антибиотик, които аз не пия, и общо взето се тъпча единствено с витамините.

Признавам си, че е малко без да пита, и към мен всички ми се карат. Но на фона на всичко, което изчетох и през което другите хора са минали и минават с Коронавирус, аз се повеждам относително леко минаваща през вируса. Затова не виждам за какво да пия антибиотик, който не въздейства на вирусите. Антибиотиците са за бактериални инфекции”, изясни тя в изявление за „ 24 часа”.

Днес в предаването, което тя води от вкъщи си, водещата изясни, че има усет и подушване за разлика от множеството боледуващи. Иначе русокоската се оплаква от мощно главоболие, което мъчно се повлиява от лекарства, мускулни болки и малко по-висока температура. Не се опасява за себе си, а за старата си майка. Стефан, който продължава да спи в едно легло с нея е добре.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР