Гала не си губи времето и малко след като предаването

...
Гала не си губи времето и малко след като предаването
Коментари Харесай

Гала почива на екзотично място с доведената си дъщеря

Гала не си губи времето и малко откакто предаването " На кафе “ излезе в отпуск, отпраши за далечна дестинация, чието местонахождение не разкрива.

Тя и Стефан са в компанията на щерката на мъжа си - Никол, с която водещата е в прелестни връзки. Двамата се похвалиха с няколко фрагмента от райското място с бял пясък, транспарантни океански води и първокласни бунгала във водата, което навежда на мисълта, че са на Сейшелските острови или в Занзибар. Стефан употребява океана пълноценно и се гмурка постоянно, а след това отморява с щерка си в частния басейн, с което разполага бунгалото им.

Гала и Никол пийват алкохолни коктейли, до момента в който си приказват по женски или подхващат дълги разходки измежду светлата част на деня. На райското място се стъмва още в 19 часа, тъй че тримата сигурно са покрай екватора. Миналата година Гала се лиши от дълга задгранична отмора, тъй като реши да се разкраси.

Никол е единствената дъщеря на Стефан от брака му с Росица, с която дълго време бяха в обтегнати връзки, само че през днешния ден двамата се схващат добре в името на общото им дете. То пък е неразделна част от фамилията на водещата, а двете с дъщерята на Гала Мари са положителни приятелки. За разлика от Мари, която е инфлуенсър и постоянно се демонстрира по всемирски събития, Никол избира да седи отвън светлината на прожекторите, напомня Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР