Гала май е размислил по въпроса за брака. Преди години

...
Гала май е размислил по въпроса за брака. Преди години
Коментари Харесай

Гала към Стефан: Искам сватба! Водещата иска вече да е Николова

Гала май е размислил по въпроса за брака. Преди години водеща на предаването „ На кафе “ споделяше, че е съперник на гражданската гала още преди да се омъжи за някогашния си брачен партньор Константин Будев, татко на щерка й Мари-Константин . И в случай че законът позволяваше.

Темата не е била настояща в диалозите й с предприемача Стефан Николов , с който са дружно към този момент 16 години. Може, само че тези дни Гала даде мотив за мнения, че е трансформирала мнението си.

„ Някак си в доста малко време слушам за доста такива връзки “, поде Гала в ефира на предаването „ На кафе “ преди дни, когато й гостуваха актьорите Алек Алексив и Яна Титова, които имат две дъщери, написа „ Минаха години “.

Развълнувана от новината, а и от очевидно нестихващите новини за сватби, Гала ненадейно направи отпратка към обичания си : „ Стефане, чу ли?! “. И продължи мисълта си: „ Които от доста време са дружно, само че не се случва нищо и внезапно от нищото… ей по този начин “.

Неочакваната отпратка към него даде мотив за мнения, че е доста евентуално Гала да е трансформирала мнението си и към този момент да желае да е госпожа Николова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР