Гала изненадващо не се появи днес като водеща на предаването

...
Гала изненадващо не се появи днес като водеща на предаването
Коментари Харесай

Къде изчезна Гала?

Гала изненадващо не се появи през днешния ден като водеща на предаването „ На кафе “ и бе заместена от всичко останали говорители-Юлиян Константинов, Андреа Банда Банда, Кристина Патрашкова. Предаването откриха Ева Веселинова и Илиян Любомиров, които честитиха днешния Петровден на всички именици, само че даже дума не обелиха за знаковото неявяване.

Едва по-късно Патрашкова сбито изясни, че и Гала е човек и има право да попътува, само че авансово е записала диалози с забавни посетители като репортерката Зейнеб Маджурова. Версията за странствуване тъкмо преди лятната почивка на предаването е малко евентуална, тъй че отсъствието на Гала остава мистерия. Hotnews.bg напомня, че за последно русокоската изчезна ненадейно от ефир при убийството на племенника й в Съединените щати през 2018 година.

Тогава тя отпътува в компанията на Стефан за Америка и остана няколко дни при фамилията на брат си в Съединени американски щати, с цел да им помогне да преодолеят тъгата. Преси седмица Гала бе на българското Черноморие за уикенда, демонстрира нейна фотография в инстаграм, тъй че пътуването несъмнено не й липсва.

Сегашното й изгубване идва след огромния скандал, който пролича и в ефир сред нея и Ева Веселинова, в който и двете се демонстрираха доста изнервени. Дали неналичието на Гала се дължи на тази свада и тя си е взела един ден допълнително, с цел да успокои нервите си или още веднъж има сериозен фамилен проблем, към този момент остава единствено да гадаем.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР