Гала има сериозен проблем, за появата на който не е

...
Гала има сериозен проблем, за появата на който не е
Коментари Харесай

Гала не е на себе си: Не е и подозирала, че ще я сполети това! (ВИЖ ТУК)

Гала има сериозен проблем, за появяването на който не е и подозирала. Е, той обаче се оказа факт, а тя самата го показа обществено, явно обезверена и в невъзможност. Водещата таман се радваше на новата си къща край язовир Искър, за която постоянно си е мечтала и която най-накрая построи, само че... ето ти призрачен сън.

" Няма човек, който да ми коси ливадата към къщата и не мога да допускам от какъв брой време диря и не намирам. Не знам какво се случва, още повече, че сме наясно с ситуацията в страната ни, с това, че нещата надалеч не са розови, а доста хора имат потребност от работа и приходи ", недоумява Гала.

Блондинката признава, че от дълго време търси човек, който да се занимава с двора, да коси тревата и да се грижи за растенията в него, като в подмяна предложила повече от положително парично хонорари. Но ето на - никой не се наемал, даже не се обаждали претенденти.

Потребители в мрежата обаче се разделиха на два лагера като едните упрекват българите в мързел, а другите питат Гала да не би нейният Стефан Николов да е с две леви ръце, че да не може една трева да окоси, до момента в който чакат топ градинаря.

" Лиготии! После ще рече, че и готвач няма, а сетне и че прислуга не може да си откри. Да им имаш битовите проблеми на глезените Гала и Стефан ", недоволстват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР