Гала и дъщеря ѝ Мари пуснаха в YouTube първия епизод

...
Гала и дъщеря ѝ Мари пуснаха в YouTube първия епизод
Коментари Харесай

Ударно начало на подкаста на Гала и дъщеря ѝ, Мари измъкна интимни тайни от майка си

Гала и щерка ѝ Мари пуснаха в YouTube първия епизод на взаимния си подкаст „ Кажи ми, мамо ”. Той незабавно провокира голям интерес измежду публиката, тъй като двете демонстрираха, че могат да приказват извънредно искрено една с друга и нито един въпрос не е неуместен. Както стана ясно от обясненията и на двете, главната им цел е да покажат какъв брой комплицирани, само че и богати могат да са връзките сред майка и щерка.



В първата част на подкаста Гала за следващ път разкри възприятието си за виновност пред щерка си, че не е била постоянно до нея след третата ѝ година, когато е почнала да води „ На кафе ”. Мари пък не пропусна да каже, че Гала и татко ѝ няколко пъти са забравяли да я приберат от детската градина. „ Аз единствено един път съм те забравяла, в другите случаи е бил отговорен татко ти ”, съобщи звездата на Нова телевизия.



Гала и Мари изкусно съумяха още от първия епизод на „ Кажи ми, мамо ” да обезпечат гледаемост на подкаста, като разкриха разнообразни интимни секрети. Под формата на игра, водещата на „ На кафе “ трябваше да отговори на много персонален въпрос, а точно - кой е по-добър ухажор, бащата на Мари Константин Будев или сегашният ѝ мъж Стефан.

Гала без изключително съмнение „ посече ” някогашния си и похвали сегашния си сътрудник.



Допълнително доза реклама новият подкаст получи и в изданието на „ На кафе ” в понеделник, където тъкмо тази разкрита загадка беше разисквана от панелистите. Гала се направи сякаш на леко засрамена и ядосана на сътрудниците си, само че на процедура стана ясно, че това явна рекламна акция за новото ѝ начинание дружно с щерка ѝ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР