Гафът на депутата от БСП Иво Христов намери отражение и

...
Гафът на депутата от БСП Иво Христов намери отражение и
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Бюджет 2018 е за 100% от българите, а не за 80%

Гафът на депутата от Българска социалистическа партия Иво Христов откри отражение и в програмното изявление на финансовия министър Владислав Горанов по време на разискването на Бюджет 2018 на първо четене в пленарната зала.

" Този бюджет е за 100 % от българските жители, а не за 80 % ", захапа алените Горанов.

" Ако желаете да преразпределяме повече, би трябвало да вдигнем налозите, както вие желаете ", добави Горанов, като уточни, че ръководещите не пипат налозите, като се изключи плануваните акцизни ставки при тютюна.

" Но, да приемем, че от време на време тези 80% вземат превес във вас и се чуват и погрешни тези ", продължи с иронията по адрес на левите финансовият министър. Последва звук в залата. " Знам, че дебатът не би трябвало да се профанизира по този метод, само че за 80-те % не е моя имитация, сътрудници, и без значение какъв брой доброжелателно е изведена от подтекста или в подтекста, тя е оценка за положението на българската народна власт и за отношението на ръководещите и на ръководените ", продължи министърът.

" Бюджетът е част от демокрацията, той е еманацията на отношението на ръководещите към управляванитео, тъй като решаваме по какъв начин да похарчим непознатите пари на тези, които са ни пратили в тази зала ", подсети той на опозицията. Горанов изведе като акцент рецесията с качеството в междинното обучение и призна, че страната е закъсняла с ограниченията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР