Гаел Монфис е най-добре представящият се французин до този момент

...
Гаел Монфис е най-добре представящият се французин до този момент
Коментари Харесай

След новината за бащинство: Контузия вади Монфис от участие на Ролан Гарос

Гаел Монфис е най-добре представящият се французин до този миг през сезона и този, на който домакините разчитаха най-вече за мощни резултати на идния Ролан Гарос. През днешния ден обаче международният №22 разгласи, че ще пропусне започващия през днешния ден АТР 250 шампионат в Лион, както и тазгодишното издание на втората за годината " мейджър " конкуренция, като повода за това е травма в петата на десния крайник.

" Здравейте на всички, със страдание ви оповестявам, че съм заставен да се откажа от шампионата в Лион, както и Откритото състезание на Франция през идната седмица. На Мастърса в Монте Карло получих контузия в петата, което ми пречи на придвижването по корта. Реших да се подложа на лека процедура, с която да разреша казуса преди завръщането ми към спортния тенис. Ще ви държа в течение по отношение на напредъка си ", написа Ла Монф в Twitter.

Това известие идва единствено ден откакто двамата дружно със брачната половинка му Елина Свитолина разкриха, че чакат раждането на първата си щерка през октомври.

I have decided to undergo a small procedure this week to treat the issue before returning to competitive play. I will keep you updated about my progress when I have more news.
— Gael Monfils (@Gael_Monfils)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР