Гаджето на силиконката Гергана Райчевска - Меди Гогов, запали мрежата

...
Гаджето на силиконката Гергана Райчевска - Меди Гогов, запали мрежата
Коментари Харесай

Силиконката Гери Райчевска лъсна гола в скандален клип на гаджето си

Гаджето на силиконката Гергана Райчевска - Меди Гогов, възпламени мрежата с видеото към песента си "Хулиганка ".

Парчето се завъртя публично в понеделник вечер и за по-малко от час събра 30 000 гледания.
„ Хулиганка “ сигурно ще е един от огромните шлагери на пролетта и лятото, разясняват музикални спецове от чалга сектора. А видеото сигурно ще изчерви пуританите и ще разтупти сърцата на почитателите.

Горещите фрагменти с Гергана Райчевска и Меди могат да бъдат съпоставени с клиповете на Азис в най-скандалния му интервал.

Освен на горещите фрагменти, Меди залага и на пеенето. Младият музикант впечатлява освен с визия, само че и с хубав, добре овладян и подравнен глас.

Автори на музиката са Меди Гогов и Силвестър Матеев, който е и режисьор на клипа. Текста е дело на Анастасия Мавродиева. Видео обработката е на Мартин Моцарт. Освен Гергана в клипа се вихрят и плеймейтката Нора Недкова и една от най-хубавите приятелки на Райчевска - Диди.

Меди Гогов не е ново име в музикалните среди. Възпитаникът на Националното учебно заведение за фолклорни изкуства в Широка лъка, преди време впечатли меломаните с участията си в „ Гласът на България “ и Х фактор.

Двамата с Гери Райчевска са една от най-коментираните всемирски двойки у нас в последните две години, след като датира и началото на любовната им история.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР