Гаджето на покойния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков – Алекса, най-накрая

...
Гаджето на покойния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков – Алекса, най-накрая
Коментари Харесай

Гаджето на Денис Теофиков със скандални разкрития

Гаджето на починалия поп-фолк реализатор Денис Теофиков – Алекса, най-сетне проговори след големия хейт в мрежата, който отнесе след гибелта на гаджето си, написа Hot Arena.

 „ Достатъчно дълго мълчах, само че всичко си има граници! Вие прекалихте! Аз излязох черната овца. И за какво? Защото бях единственият човек до Денис до последния му мирис?! “, написа Алекса в мрежата.

В словоизлиянието си приятелката на Теофиков няколко пъти акцентира, че единствено и само тя се е опитвала да помогне на изпълнителя. От какво се е мъчила да го избави и къде са били родителите му в тези сложни моменти остава тайнственост.

" По цели нощи не стопирах, с цел да му оказа помощ с каквото мога и каквото бе по силите ми, всяка вечер заспиваше и целуваше мен. Аз бях единственият човек, който най-малко се опита да му помогне! Къде бяхте всички други? Къде бяха братята му? Къде бяхте хора, които го обичате? Защо телефонът му не звънеше с месеци, запитвам аз? “, реди почернената Алекса.

С тези свои думи тя косвено атакува всички поп-фолк реализатори, които назовават Денис собствен брат. Това е освен Емрах Стораро, само че и Лоренцо, Антонио, Лео и редица други млади артисти, които са познавали Тофиков и са му били близки. По думите на Алекса никой от тях не се интересувал през какво тъкмо минава половинката й, писа „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР