Гаджето на Мис Пловдив 2014 Габриела Чонина - Александър Будаков

...
Гаджето на Мис Пловдив 2014 Габриела Чонина - Александър Будаков
Коментари Харесай

Гадже на Мис Пловдив пропя хип-хоп

Гаджето на Мис Пловдив 2014 Габриела Чонина - Александър Будаков - Животното ще направи своя музикален дебют на сцената на пловдивско заведение на 28 ноември. Това ще се случи по време на събитието " Влез в сериала Лъжливи рими ". Будаков ще изпее своя авторска хип-хоп ария.

За финала на сериала се провежда празненство с част от актьорите и екипа. От продукцията разкриват, че това няма да е елементарен ваучър, защото хората ще вземат участие в всеобщи подиуми, които ще се снимат и излъчат в последния 13-и епизод на ``Лъжливи рими``.

За да е оптимално ``холивудска`` атмосферата, ще има червен килим, по който ще минат гостите. А в клуба всички ще се забавляват под звуците на един от най-хубавите млади хип-хоп диджеи в страната - DJ Ganx. Главните герои в сериала - рапърите Зипо и Слаш, ще изпълнят онлайн едни от най-обичаните български хип-хоп песни от предишното, само че с нов аранжимент. След тях на сцената ще се качи Мимс Бонева дружно със страхотните девойки от балета „ BiterZzz ”.

Звездното показване ще се добави от водещия на вечерта - Стоян Любенов, който неотдавна завоюва премията ``Най-добър актьор`` на West Coast Film Festival в Малибу, Съединени американски щати, за ролята си в сериала „ Лъжливи рими ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР