Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на

...
Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на
Коментари Харесай

Зрителите на Черешката бесни на гаджето на Скалата

Гаджето на Киро Скалата Ника съумя да вбеси феновете на „ Черешката на тортата “ с цялостната липса на умения в кухнята, само че големи искания, видя Hotnews.bg. Представената като модел, певица и уредник на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе, като за първи път виждаше пош. Купи подготвен фасул от буркан, а опитът й да нареже краставицата на купчета бе същинска злополука, тъй като частите се получиха големи.

Ника предложения гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като най-после даже пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е някогашна на артиста Фахрадин Фахрадинов и около него станала актриса, а в този момент живее със скалата. Той е един от огромните спечелили в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той съумя да се скара с Люси Илирионов за колориите в храната, само че сграбчи плакета, напомня Hotnews.bg. После Скалата набута Анита Мейзер, която дебаркира бусвално от пандиза в предаването и също взе успеха, отново с негова помощ.

Зрителите са безапелационни, че от дълго време не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят по какъв начин Ника е попаднала в предаването. „ Шеф Манчев, от къде го изкопа това неразбирателство в кухнята!По огромно излагане, не съм виждала в това предаване! “, написа зрителка. „ От къде се взе това създание,обстановката е цялостен кич...,не може да готви,не може да сътвори приятна конюнктура,масата зле подредена,не знам какво въобще прави в това предаване,ще ме откажат да го виждам,тази КИФЛа няма място в това предаване “, разяснява друга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР