Гаджето на жена от Лос Анджелис, задържана в Русия, казва,

...
Гаджето на жена от Лос Анджелис, задържана в Русия, казва,
Коментари Харесай

Балерина от Лос Анджелис, задържана в Русия за предателство, е била на гости при застаряващата си баба, казва приятелят

Гаджето на жена от Лос Анджелис, арестувана в Русия, споделя, че тя е била в страната, с цел да посети застаряващата си баба, когато е била задържана по съмнение в държавна измяна за набиране на средства за поддръжка на Украйна.

Федералната работа за сигурност на Русия заяви във вторник, че 33-годишен жител на Съединени американски щати и Русия е бил арестуван в град Екатеринбург в планината Урал за хипотетична финансова поддръжка на украинската войска.

ФСБ не назова името й, само че почитан американски чиновник удостовери пред NBC News, че арестуваната американка е Ксения Карелина, някогашна балерина, трансформирала се в естетик в Бевърли Хилс. Карелина стана жител на Съединени американски щати през 2021 година, сподели американският формален представител.

Говорейки с NBC Лос Анджелис, гаджето на Карелина Крис Ван Хеерден сподели, че тя е пътувала до Русия, с цел да види фамилията си, в това число 90-годишната си -стара баба, на 2 януари, откакто двойката прекара Нова година дружно в Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР