Гаданията могат да се извършват по най-различни начини и за

...
Гаданията могат да се извършват по най-различни начини и за
Коментари Харесай

Лесно гадаене у дома с лист и химикалка

Гаданията могат да се правят по най-различни способи и защо ли не. Много известно е гаданието на хартия за любовни способи. Популярността му се дължи на това, че е много елементарно и с лекост се прави в домашни условия. А доста хора настояват, че и предсказва точно…
Това гадаене ще ви разкрие възприятията на индивида, от който се интересувате и ще ви помогне да надникнете в бъдещето.
Като цяло гадаенето на хартия е елементарен способ да получите отговор на въпросите си. Подобни типове гадаене в действителност надали са просто детска игра – те имат много дълга история. Появили са се в Древен Египет, а египетските фараони постоянно са прибягвали до използването на папирус, с цел да си отговорят на персонални и политически въпроси.
Гадаенето за обич на хартия ще ви помогне да разберете какви са възприятията на обичания ви към към вас. Съмнявате ли се в желанията му? За да разберете какви са те в действителност, вземете лист хартия и нарисувайте сърце върху нея. Дръжте химикалката с ръката, с която нормално НЕ пишете. Нарисувайте кафези по вътрешния силует на нарисуваното от вас сърце. Зачерквайте клетките по четири едновременно, до момента в който останат най-вече 6 кафези. Броят им ще ви покаже какво усеща сътрудникът ви към вас.
Ето и по какъв начин да разгадаете резултатите от гадаенето на хартия:
•          една клетка – вашият обичан не изпитва изключително мощни усеща към вас, само че въпреки всичко несъмнено не е апатичен. Той ви почита и цени, само че до същинска обич ви следва да изминете дълъг пък;
•          две кафези – обичаният ви не изпитва нищо повече от приятелско състрадание към вас;
•          три кафези – обичаният ви човек е влюбен във вас и желае да прекарвате повече време заедно;
•          четири кафези – изпитва мъчително мощна ревнивост към вас;
•          пет кафези - интересува от вас и има предпочитание да ви опознае по-добре;
•          шест кафези - изцяло апатичен е към вас, връзка сред вас не би имала бъдеще.
Това гадаене в действителност би ви разрешило да разберете какви са възприятията на всеки един човек към вас. Египтяните са вярвали, че ориста сама управлява ръката ви по време на рисуването на клетките и ще отговори на вашите най-съкровени въпроси.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР