Гадание с карти – ето какво е подготвила съдбата за

...
Гадание с карти – ето какво е подготвила съдбата за
Коментари Харесай

Гадание с карти: С какво ще ви зарадва съдбата до края на годината?

Гадание с карти – ето какво е подготвила ориста за вас

Тази година е една от най-трудните за всички. Вече преживяхме доста и в този момент се надяваме, че висшите сили обилно ще ни дарят за страданията ни в предишното.

Подготвили сме за вас предсказване за значими събития преди края на тази година. Какво ще пристигна и какво ще си отиде? С какво ще ни зарадва ориста или по-скоро с какво ще ни разстрои?

Изберете вашия номер карта и разберете защо би трябвало да сте готови.

Желаем ви шанс и положително въодушевление. Не забравяйте, че вие сами сте основатели на ориста си и картите единствено ви подсказват какво да избягвате и какво да предприемете в живота.

Номер 1
Работа и финанси
В кариерата или ученето ви чакат нови и обещаващи начала. Ще поставите основата на обещаващ план, може да промените работното си място с по-добро. Освен това може да се появят спомагателни източници на приходи, които с течение на времето ще стартират да носят положителни финансови резултати. Ако мечтаете за личен бизнес, това е превъзходен миг да го реализирате. Ако работите в компания, можете да се възползвате от поддръжката на началниците си и да намерите могъщ настойник.

Личен живот
Ако сега не сте във връзка, тогава преди края на тази година ще имате опцията да срещнете авторитетен и благонадежден човек. Връзката ви ще се развива постепенно и в последна сметка ще докара до легален брак. Мъжът може да бъде до известна степен въздържан в проявата на възприятията си при започване на вашето другарство, само че желанията му към вас ще бъдат доста съществени.

Ако към този момент сте във връзка, тогава връзките ви с мъжа ще заблестят с нови цветове. Ако желаете да имате бебе, тогава ще съумеете, само че не незабавно. Всички ваши взаимни инициативи с колегата ще дадат плод, единствено в случай че имате самообладание и работите интензивно за фантазиите си.

Номер 2
Работа и финанси
Инвестирали сте старания в работата от дълго време, очаквайки да получите огромни плодове. И до края на годината най-сетне ще съумеете. Всички ваши старания ще бъдат видяни и оценени. Освен това ви чака огромен поток пари. Може би това ще бъде огромно завещание или промяна на работното място, приходите от което ще надвишават предходното с няколко пъти. Всички ваши стремежи скоро ще се осъществен. Висшите сили са подготвили подарък за вас.

Личен живот
Съдбата е подготвила за вас нов късмет в любовта. Няма значение дали сте в двойка или не, тази година ви чака нова обич. Чувствата ще бъдат мощни и взаимни. Ако желаете да измененията живота си и да започнете изначало, тогава ориста ще ви даде подобен късмет. Мъжът, който скоро ще влезе в живота ви, ви е даден от ориста. Той може да преобърне всички ваши предходни хрумвания за любовта и взаимния живот.

Номер 3
Работа и финанси
В сферата на финансите и работата не ви чака страховит триумф и световни промени. Може да се наложи да напуснете предходната си работа и да търсите нова. Не правете огромни покупки в този момент. Висшите сили са ви дали този интервал за вътрешна преоценка на вашите минали дейности и настройки. Трябва да преразгледате отношението си към парите или даже да помислите за промяна на работата.

Личен живот
Може би в предишното сте имали несериозна връзка, учредена повече на пристрастеността и привличането, в сравнение с същинската обич. Затова ви чака интервал на световно преосмисляне на предходния ви опит и обмисляне на бъдещето. След края на този интервал на застой и вътрешна самотност, вие ще измененията изцяло предходните си възгледи и вярвания и ще бъдете отворени за нови благоприятни условия в живота.

Вижте още: Израстъците по ръцете и краката изчезват след тази процедура

Споделете това забавно врачуване с карти с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР