Гадаенето с Дамите може да предскаже какво ви очаква в

...
Гадаенето с Дамите може да предскаже какво ви очаква в
Коментари Харесай

Предсказанието на Дамите ще разкрие тайната на вашите бъдещи дни

Гадаенето с Дамите може да предскаже какво ви чака в близко бъдеще. Този обред е бил прочут още в древността, само че единствено същинските гадатели и магьосници са били наясно с него.

Днес ние сами ще бъдем в ролята на гадатели и ще ви разкрием близкото ви бъдеще. За да започнете, изберете някоя от дамите. Сега можете да прочетете предсказанието, което подхожда на определената от вас карта.

Дама пика

Много скоро ще имате сложен разговор, обвързван с бизнеса. Ще би трябвало да говорите с дребна аудитория от хора и да им предадете концепциите си. Опитайте се безусловно всички присъстващи да се съгласят с вашите оферти. В противоположен случай след няколко седмици от вас ще се чака да проведете разговор, обвързван с смяна на работата ви.

Но в случай че се справите, ще получите мощен подтик във финансов и нравствен напредък. Така, че започнете да се подготвяте занапред.

Дама купа

Вашите разговори ще бъдат свързани с финанси. И това може да обхване диалог на работното място или връзка със фамилията. Проверете дали сте възнамерявали вярно семейния си бюджет и изключително в случай че сте счетоводител, дали всичко е наред с финансовите отчети на вашата компания. Много в живота ви зависи от диалога, който ви предстои.

Дама спатия

За страдание, в близко бъдеще ще се сблъскате със сериозна свада с обичан човек. Ако съумеете да се подготвите душевен за тежкия диалог, то тогава вашето семейство ще оцелее безвредно в този противен миг и след кавгата ще ви очаква положително развиване на живота.

Вижте още: Определете характера си с този занимателен и забавен тест

Дама каро

Предстои ви диалог, който ще ви напомни какво е същинската обич. Това може да бъде откровен диалог със брачна половинка ви или неочаквана среща с обичан човек от предишното. Бъдете подготвени за обстоятелството, че животът ви може съществено да се промени след тази среща.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР