GAC Mitsubishi Motors започва производство на изцяло нов електрически SUV автомобил

...
GAC Mitsubishi Motors започва производство на
изцяло нов електрически SUV автомобил
Коментари Харесай

GAC Mitsubishi Motors започва производството на изцяло нов EV автомобил в Китай

GAC Mitsubishi Motors стартира произвеждане на изцяло нов електрически SUV автомобил в Китай, наименуван Eupheme EV.

GAC Mitsubishi Motors (GMMC) е сдружение, основано от Mitsubishi Motors Corporation, Guangzhou Automobile Group (GAC) и Mitsubishi Corporation. Eupheme EV е основан по дизайн на GAC и ще бъде създаван от GMMC в град Чангша, Хунан.

Новият модел идва в поддръжка на бизнес целите за развиване както на Mitsubishi Motors, така и на GAC, като основна част от развитието на автомобилната промишленост и спомагателен детайл за бързото навлизане на технологията "new energy vehicle " (NEV)* на най-големия автомобилен пазар в света.

12 града в Китай ще бъдат пилотни пазари за Eupheme EV, в това число Пекин, Чангша, Гуанджоу и други

Eupheme EV е с пробег от 410 км и съчетава в себе си въртящия миг на електрически автомобил с комфорта и широкото интериорно пространство на SUV. Цената му ще стартира от 135,800 RMB** (почти $20,000) и ще бъде позициониран като модернизиран и еко SUV автомобил за китайските потребители.

Коментарът на основния изпълнителен директор на Mitsubishi Motors – Осаму Масуко, за амбициите на марката в Китай е: "Представянето на Eupheme EV следва въвеждането на Eupheme Plug-in хибридния (PHEV) SUV на пазара и е извънредно значима стъпка за GMMC. Тя показва значителната роля, която EV технологията има при задоволяването на потребностите на потребителите в Китай, както и приноса към автомобилната промишленост в страната. Китайският пазар е един от най-важните в нашия бизнес и ние работим интензивно в посока затвърждаване на актуалните си позиции и основаването на нови. "

Като стратегически сътрудник, GMMC играе ключова роля при осъществяването на тригодишния бизнес проект на Mitsubishi Motors в Китай - DRIVE FOR GROWTH. До 2019 Mitsubishi Motors цели да увеличи двойно по отношение на резултатите от 2016 г. както продажбите, по този начин и дилърската си мрежа в страната. Компанията е съсредоточена и в разширение на моделната гама в сегмента на 4WD и PHEV SUV автомобилите.

*: New Energy транспортни средства в Китай се наричат изцяло електрическите, plug-in хибридните или колите с горивна клетка.
**: Може да бъде закупен след получаване на дотацията за NEV.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР