Габровски е отличен специалист в своята професия, но тук става

...
Габровски е отличен специалист в своята професия, но тук става
Коментари Харесай

Иван Христанов: Държавата се превърна в болница

Габровски е отличен експерт в своята специалност, само че тук става въпрос за ръководство на страна, разясни Христанов

Номинираният от ГЕРБ за министър председател проф. Николай Габровски мъчно би получил поддръжка от „ Продължаваме Промяната ”, като се има поради неговата професионална биография. Това изясни Иван Христанов в студиото на „ Здравей, България ” по.

„ Той е отличен експерт в своята специалност, само че тук става въпрос за ръководство на страна. Изборът е чудноват. Очевидно за 10 години ръководство на ГЕРБ цялата страна си стана като болница. Все отново обаче това не е лечебно заведение, няма потребност от интервенции. Има потребност от мощен админ, който знае къде са министерствата, по какъв начин действа страната ”, разясни Христанов.

Христанов бе безапелационен, че Политическа партия няма да отидат на срещата с проф. Габровски.

„ За момента не се разисква да отидем на срещата. Оставаме непрекъснати в своята позиция, че като съпротива сме подготвени да подкрепим съответни политики, без това да образува каквато и да е нова странна коалиция в Народното събрание ”, добави той.

Той разяснява и абсурда към БАБХ. Припомняме, че от „ Продължаваме промяната " внесоха сигнал в ДАНС поради нарушавания на шефа на Българската организация по храните. Според тях, с бездействията си, свързани с фитосанитарния надзор, страната ни губи милиони, а корупцията продължава. От партията настояват, че точно проблемите на граничен пункт " Капитан Андреево " са една от аргументите България да не бъде призната в Шенген.

„ Определението на съда ясно споделя, че не е предоставено доказателство, че правосъдната такса е платена и поради това връща делото. От самото начало, когато беше назначен новия шеф на БАБХ, ни провокира вниманието. Това беше индивидът, който възобнови тръжната процедура за новото монополизиране на границата. Не е ясно кой го назначи. По време на чуването през вчерашния ден, министърът още веднъж съобщи, че те, в този съставен елемент на националната сигурност и държавните ползи, демонстрират цялостна последователност. Склонен съм да имам вяра на думите му ”, разясни той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР