Габриела Славова - Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството

...
Габриела Славова - Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството
Коментари Харесай

Велико Минков: При съвпадение на ДНК експертизата ще настоявам да отглеждам сина си

Г абриела Славова - Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев - Габриела Пеева изиска смяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По лично предпочитание тя не участва в правосъдната зала.

Пред правосъдната зала пристигна и Вeлико Минков. Той твърди, че второто дете на Габриела е от него. Сега децата са при родителите на Пеев, тъй като преди гибелта си той е припознал и двете. До 7 май ще са подготвени ДНК тестванията, които ще потвърдят това.

В ефира на  Велико Минков сподели, че ДНК експертизата е единствено стъпка в правосъдния развой. „ Тя се прави по правосъден ред. Ответници по закон са този, който е записан като татко в акта за раждане, майката и самото дете. Съдът реши, че по-голямото дете ще одобри като правоприемник Пейо в процеса ”, посочи Минков. Той добави, че при съвпадане на ДНК експертизата ще упорства да отглежда сина си. „ Ще желая незабавно привеременни ограничения, които се извършват преди финалното решение. Надявам се, че по този метод съдът ще ми го даде. В момента детето се отглежда от родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо ”, посочи още Минков.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР