Габриела Петрва се класира за финала в тройния скок на

...
Габриела Петрва се класира за финала в тройния скок на
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Играх на сигурно

Габриела Петрва се класира за финала в тройния скок на Европейското състезание по лека атлетика в Берлин, откакто още в първия опит се оправи с квалификационната норма от 14.05 метра. Състезанието се забави към 20 минути още преди българките да са създали първите си опити поради механически проблеми с измервателната уредба.

“Това беше задачата – да стане в първия опит. Играх го доста на несъмнено. Даже и в бягането бях внимателна, тъй като не м исе искаше в тази горещина да оставам за втори и трети опит. Видяхте, че се получи някакъв проблем уредбата. 20 минути очакване на слънце не се отразява доста добре, ни мисля, че за през днешния ден с есправих добре. В петък започваме напълно друго съревнование – натово. Ще се опитам да изцедя всичко от себи си. Всичко ми харесва – популярен Олимпийски стадион, пистата е доста хубава, за скокове е доста добра. Надявам се в петък да съумея да направя едно хубаво съревнование.

Ще направя всичко допустимо във финала, доста желая да се случат нещата и да се осъществявам.

За разбега: Днес дори и да съм ги изгубила, не е толкоз съдбовно, откакто нормата е покрита. Ще разясняваме всичко, ще опитам да го прекарам през главата си хиляди пъти, до момента в който пристигна петък и ще се опитам да го направя както би трябвало. Ще се боря за най-хубавото, а каквото пристигна “, сподели Петрова след сполучливата подготовка.

Финалът е в петък в 21:07 часа българско време.

РАЯ ИВАНОВА, делегат на Sportal.bg в Берлин

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР