Габриела Петрова от „Ергенът”, развали годежа с приятеля си Димо,

...
Габриела Петрова от „Ергенът”, развали годежа с приятеля си Димо,
Коментари Харесай

Габи от Ергенът развали годежа заради свекървата

Габриела Петрова от „ Ергенът”, скапе годежа с приятеля си Димо, малко откакто се завърнаха от сантиментална почивка в Египет и седмици преди сватбата, която трябваше да е през август. Причината за разлъката май е друга жена, само че не държанка, а свекървата. Такова усещане сътвори русокоската, въпреки да посочи, че приказва по принцип, във видео, в което публично съобщи, че си търси нов мъж.

Габи разгласи кастинг, като подбора и избора на „ огромен, здрав, млад, с цялостен контейнер и още по-пълен портфейл” мъж, какъвто го желае, май ще се разиграе в ново риалити.

„ Никога не е било в мой жанр да плювам там, където съм целувала преди това”, декларира Габи в клип, очевидно част от идното новото онлайн риалити.

„ Винаги съм била над нещата и в никакъв случай за мен не е било проблем в една връзка да има трети човек. Стига това да не е моята майка или майката на моя избраник. Не в тази ситуация, по принцип говоря”, съобщи Габи. Дали?! Остава подозрение, тъй като в края на речта си русокоската отново заприказва за вмешателство на трети човек. След като предложи на всяка жена да се сгоди, тъй като нямало по-хубаво от това, златотърсачката вметна:

„ Но в случай че ти самичък допуснеш някой непряк човек да накланя везните, несъмнено те няма да са в твоя изгода... Ако обичате и почитате себе си желаете да сте щастливи, не с лека ръка, а по-скоро с дребен пръст, избършете тази история и продължите напред, с цел да може да срещнете човек, който не би позволил да ви загуби”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР