Габриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя

...
Габриела Олимпиева загуби кастинг битката срещу Джералдин миналата събота. Тя
Коментари Харесай

Габриела Олимпиева: С брат ми Вальо влизаме в „Игри на волята“ 6

Габриела Олимпиева загуби кастинг борбата против Джералдин предходната събота. Тя се бе записала за кастинг в " Игри на волята " с брат си Валентин, само че и двамата не са съумели да завоюват място в сезон 5. Определят се като стратези и са безапелационни, че ще влязат в сезон 6.

Ето и какво показа Габриела за присъединяване си в предаването, а и по какъв начин се включи брат й в изявлението:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Стъпвайки на Арената, виждам Денислава, която познавам и доста се зарадвах, че е съумяла да влезе вътре. Тя е доста упорита, тъй че имам вяра в нея, че ще се оправи и ще е първата жена победител.

 Засегна ли те това, че Старейшините не подкрепяха теб?

Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, само че след това си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, тъй че нито се дразня - нито след това ми беше гадно. Играх си играта по този начин, както открих в себе си за добре и дадох всичко от себе си.

Кой те поддържаше на Арената?

На Арената усещах най-силно поддръжката от моя брат Валентин. Той беше духом с мен.

 Как се показа сестра ти на Арената?

Според мен сестра ми се показа чудесно. Беше пъклен почтена. До доста огромна степен водеше на Джералдин и имаше голям късмет да завоюва, само че едно неуместно падение ѝ скапе играта. Просто оттова нататък не потеглиха нещата както би трябвало. Нещата закуцукаха.

 Какво беше възприятието да сте дружно на кастинг?

 Беше доста забавно да сме дружно на кастингите, представихме се доста добре, само че може би малко не ни доближи да влезем непосредствено в този сезон. Надяваме се идващият сезон да сме дружно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви.

 Кои са най-силните качества на Олимпиеви?

 Че не се отхвърляме в никакъв случай.
 Че сме интелигентни, че сме спортни персони. Тренирали сме доста разнообразни спортове, които построяват сложни качества у нас и се обичаме безусловно.

Добри ли са стратегическите ви умения?

Ами, добре сме със тактиката. И двамата сме хитри лисици. Когато има потребност да се мине сред капките можем доста добре да си изиграем картите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР