Габриела и Стефани Стоеви не успяха да излязат за полуфиналния

...
Габриела и Стефани Стоеви не успяха да излязат за полуфиналния
Коментари Харесай

Контузия спря сестри Стоеви на полуфиналите в Индонезия

Габриела и Стефани Стоеви не съумяха да излязат за полуфиналния си мач от Финалите на Световния тур по бадминтон в Бали, Индонезия, поради травма в гърба на Габриела. Българските състезателки се представяха ужасно на шампионата на най-хубавите осем за сезона, като реализираха две победи в груповата фаза, с цел да се класират за полуфиналите, където през днешния ден трябваше да срещнат корейките Ким Со-юн и Кон Хий-йон.

" Днес имаме неприятни вести. Не сме си представяли, че по този начин ще завърши финалния тур на 8-те най-хубави по подобен метод. Днес трябваше да се откажем от полуфиналния ни мач, тъй като Габи получи травма на гърба още през вчерашния ден преди последния мач от груповата фаза. Когато сме без човек, който да дава отговор за нашето възобновяване по време на надпреварите и всички тежки мачове, травмите са неизбежни. След диалог с треньора ни и доктора на надпреварата взехме решение, че това е по-доброто решение. Предстои ни Световно състезание другата седмица и нека да сме подготвени за там. Благодарим на всички за поддръжката и се извиняваме откровено, че през днешния ден не можем да играем ", написаха сестрите във Facebook.

По този метод сестри Стоеви завършват присъединяване си в Бали, а на финала в конкуренцията корейките ще срещнат Нами Мацуяма и Чихару Шида от Япония. Световното състезание по бадминтон ще се организира в Уелва, Испания от 12 до 19 декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР