Габриела е една от най-новите поп-фолк певици, но изглежда Меди

...
Габриела е една от най-новите поп-фолк певици, но изглежда Меди
Коментари Харесай

За матурите, изпращането и Меди: Новата чалга пеперудка Габриела с разкрития

Габриела е една от най-новите поп-фолк певици, само че наподобява Меди има съществени проекти за нея. Именно тя е една от първите изпълнителки в лейбъла на Меди, който желае да конкурира Галин и неговите звезди.

Докато мацката работи по нова музика, тя показа, че се готви трескаво за бала си, който е на 24 май. Изпращането е минало супер, а малко по-рано Габи сподели роклята, с която е била на събитието. Габи очевидно си пада по мъниста и пилешки пера, само че стилната полиция не е удовлетворена от избора на тоалет. Ние обаче нямаме самообладание да забележим с каква рокля ще бъде Габи в абитуриентската си нощ.

Виж още: Венетка сбъдна фантазия, смени специалността: Парите са до време, спомените - безконечни!

Певицата отговори на фенски въпроси в Instagram и разкри, че за нея матурата по български и литература не са я затруднили. " Доволна съм от себе си. Не беше толкоз мъчно, колкото си мислих, че ще е ", споделя Габи. Феновете обаче се вълнуват с кого любимката им ще бъде на бала. " Меди ще те придружи ли? ", пита почитател, само че Габи не отговори непосредствено.

Припомняме, че Галин бе джентълмен за бала на Симона, което беше огромна изненада за съучениците ѝ. Е, Меди може и да не се навие на сходно нещо, тъй като някогашната му към момента го следи изкъсо. 

В нета консуматори настояват, че Моника е много ревностна жена, а пък на Меди са му слаби ангелите и имал много забежки с млади девойки и последователки. Иначе Габи сподели, че Меди е супер човек, от който учи доста и е признателна, че е повярвал в нея.

Виж още: Ивайло Колев е гневен: Жълтите медии оплюха Жанета Осипова 

Изображение: https://www.instagram.com/gabriella_megastar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР