Габриела Бланко от Ергенът не спира да се оправдава, че

...
Габриела Бланко от Ергенът не спира да се оправдава, че
Коментари Харесай

Габи от Ергенът с нова гореща обява, кръсти се Дебора и търси 350 лева на час

Габриела Бланко от " Ергенът " не стопира да се оправдава, че не е момичето от обявата за платена обич, която обиколи интернет, само че изненадващо профилът на силиконката, която се представяше като " Лидия " беше заличен малко след старта на шоуто.

21-годишната пловдивчанка работи като компаньонка и това е ясно за всички, само че тя настойчиво се пробва да убеди хората, че не се продава. Габи към този момент има нов проститутски профил. Тя към този момент се споделя " Дебора " и е добавила, че е първокласен конвой, т.е. компаньонка, написа Уикенд.

Устните, гърдите, изкуствената коса, годините и кварталът на Лидия и Дебора са идентични. Явно палавницата съзнателно е сменила цвета на очите и косата си, за илюзия на съперника. Тарифата й също е смъкната от 400 на 350 лв., което е много необичайно, само че е допустимо да е промоция преди повишаването.

Брюнетката не стопира да показва скъпия си метод на живот – облекла и чанти " Шанел ", " Луи Вюитон ", " Ив Сен Лоран ", " Диор " и други първокласни марки, които едно безработно момиче не може да си разреши.

" Не адресирам фотоси в лице, тъй като държа на вашата, по този начин и на моята конфиденциалност. Държа на хигиената и чакам същото от вас. Разполагам с комфортен и прелестен терен. Ако сте в хотел, след противоположна връзка посредством рецепция, ще се забележим в уговорения час " – написа в новата публикация на силиконката, която си крие лицето с причина. Този път младото момиче е постъпило по-интелигентно и не се е снимало в дома си, където е и тренът на секс услугите, а е заложила на хотел, с цел да не бъде разпозната, само че въпреки всичко бе разконспирирана от нас.

Ето и какво предлага пловдивчанката:

" 350 лв. на час за общоприета услуга - секс и френска с кондом – 1 освобождение. Пълна стратегия (без анален) - 700 лева на час. 1 ч. гърлфренд опит (влиза в ролята на гадже) - 900 лева Гарантирам положително отношение и приятни страсти. Срещи в кола, 69 и целувки по устните - ТВЪРДО НЕ И НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР. Тройки, четворки, осмици, оргии – НЕ. Не работя със фамилии нито с дами. Дрогирани, пияни и хора от малцинствата да НЕ звънят. На скрити номера и смс не давам отговор " – написа Бланко, която има 1400 кубика в бюста.

Всички почитатели на брюнетката са уверени, че точно тя е Лидия, а в този момент се показва като Дебора, както и че печели пари, като продава тялото си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР