Габриела Бланко от Ергенът изглежда, че ще бъде едно от

...
Габриела Бланко от Ергенът изглежда, че ще бъде едно от
Коментари Харесай

Габриела Бланко напада хората с наднормено тегло, виж и как е изглеждала като тийн

Габриела Бланко от " Ергенът " наподобява, че ще бъде едно от най-коментираните девойки в новия сезон на риалити шоуто. 

Инфлуенсърката се замеси бързо в пикантен скандал с кючекинята Мони, коятоe обрана за момента. Бланко не крие, че подценява някои от девойките в любовната вила, а една изключително доста - есеистката Пам Веледис.

Виж още: Пиленцата на Галин - копие една на друга! Симона застана до Лидия, неразличими са

Бланко хапе Пам с мотив и без мотив, само че червенокосата авторка не се поддава елементарно на провокациите, които " трите горгони " (Габи, Теди и Ели) насочат към нея. Е, " едната глава на триглавия дракон ", както Елена се изрази, падна. Евгени разкара 19-годишната детегледачка.

Подценяването обаче не е обвързвано с държание, познания или съответна обстановка, а напълно с визията на Пам. Арогантонстта обаче е присъща на тези, които имат дълбоки вътрешни комплекси. Е, кои сме ние да съдим!?

Бланко, за която в нета консуматори пишат, че е конвой (бел.ред. Габриела отхвърля слуховете по собствен адрес, както и появилата се фотография от уебсайт за обяви), стартира да споделя мемета и рийлсове на стори в Instagram, които демонстрират незнайни хора с наднормено тегло, попаднали в някакви неприятни обстановки. Става въпрос за видеото тук, което Бланко показа на стори:

" Всички станаха комисия по отбрана на хората с наднормено тегло, а точно тъкмо тези най-вече се подиграват, когато видят подобен човек ", написа на стори Габриела.

Виж още: 19 или 39? Излъга ли Теодора от " Ергенът " за годините си 

В TikTok пък се появи видео, в което консуматор твърди, че е разкрил фотография на Габи от тийнейджърските ѝ години. Преди екстеншъните, силикона и и хиалурона в устните:

@milko.atanasov

 

♬ Frolic (Theme from " Curb Your Enthusiasm " TV Show) - Luciano Michelini
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР