Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в Левски. Вчера

...
Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в Левски. Вчера
Коментари Харесай

Габриел Обертан е пред завръщане в Левски

Габриел Обертан е все по-близо до завръщане в Левски. Вчера офанзивният състезател разтрогна договора си с турския Ерзурум ББ, заяви локалният уебсайт ajansspor.com. В неделя вечерта някогашният футболист на Манчестър Юнайтед изигра последния си мач за този тим. Той бе титуляр при загубата с 0:4 в гостуването на Бешикташ и остана на терена през всичките 90 минути. Това бе 11-ият му турнирен дуел през акцията. След провалянето Ерзурум ББ се свлече на последно място в класирането. Габриел имаше контракт с турците до края на шампионата. Така че, в случай че не бе разтрогнал договора си, Левски трябваше да извади трансферна сума, с цел да го вземе. А това сега не е по силите на клуба от " Герена ", написа " Тема Спорт ".

За идването на Обертан при " сините " оказва помощ интензивно някогашният им притежател Спас Русев. Бизнесменът даже призна, че работи по прехвърлянето. Именно Русев докара първия път Габриел на " Герена ". Това се случи през лятото на 2017 година. За година и половина в Левски Обертан изигра общо 59 мача във всички шампионати, в които осъществя 5 гола.

Французинът, който ще бъде черешката на тортата в селекцията на " сините ", няма да бъде единственият чужденец, взет през зимата. Има вид за завръщане в тима и на Милош Цветкович. В момента 30-годишният десен бек е част от Младост (Лучани), само че при предпочитание от негова страна ще може да напусне. Милош чудесно познава методите на работа на настоящия ментор на Левски Славиша Стоянович, с който се засече през есента на 2018 година. За два сезона при " сините " Цветкович изигра общо 57 турнирни мача.

Стоянович упорства Левски да притегли през зимната пауза не един, а двама флангови бранители. Очаква се те да му бъдат обезпечени от управлението. В момента финансовото положение на клуба е положително, откакто през предходната седмица бе подписан контракт с общоприет спонсор. С парите по договора " сините " заплатиха заплати на играчите, треньорския щаб и чиновниците на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР