Габриел Мартинели обвърза дългосрочно бъдещето си с Арсенал, след като

...
Габриел Мартинели обвърза дългосрочно бъдещето си с Арсенал, след като
Коментари Харесай

Мартинели подписа нов договор с Арсенал

Габриел Мартинели обвърза дълготрайно бъдещето си с Арсенал, откакто подписа нов контракт с клуба. Контрактът е до лятото на 2027 година, а предходното съглашение изтичаше след края на идващия сезон.

21-годишният бразилец е основен футболист в селекцията на Микел Артета през актуалната акция, като досега той осъществя седем гола в 27 мача във всички шампионати. Откакто дойде в Арсенал през лятото на 2019 година, Мартинели записа общо 111 дуела, в които означи 25 попадения.

„ Радвам се, че Габи подписа нов дълготраен контракт. Нашите последователи виждат качествата и силата му всякога, когато облече фланелката. Той към момента млад и знаем, че ще даде още доста в бъдеще. Страхотно е, че ще бъдем дружно в това пътешестване. Развълнувани сме да продължим да развиваме големия му гений и чакаме с неспокойствие да забележим представянето му с Арсенал през идващите години “, съобщи Микел Артета пред уеб страницата на Арсенал.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР