Габриел ЛаБел, 21, ще играе в нов филм за произхода

...
Габриел ЛаБел, 21, ще играе в нов филм за произхода
Коментари Харесай

Наследяващата звезда Никълъс Браун ще поеме ролята на Джим Хенсън, докато Габриел ЛаБел ще играе Лорн Майкълс в нов филм за старта на Saturday Night Live през 1970 г.

Габриел ЛаБел, 21, ще играе в нов филм за произхода на Saturday Night Live. Младият артист, най-известен с работата си в The Fabelmans, ще изиграе основателя на SNL Лорн Майкълс в SNL 1975

Въпреки че споделят едно и също фамилно име, двамата актьорите не са родственици, само че и двамата споделят заложба за комедия.

Дилън О'Брайън, 32, който пое действието в Teen Wolf и Maze Runner ще влезте в ролята на хамелеона Дан Акройд, който имитира президентите Ричард Никсън и Джими Картър, дружно с водещата на готварско шоу Джулия Чайлд.

Колегата на Акройд от Blues Brother, починалият Джон Белуши, ще бъде изигран от артиста и артист Мат Ууд. Това ще бъде първият огромен филм на младата звезда.

„ За мен е изключителна чест, разчувствуван и признателен да оповестя, че мога да играя красивия, яростен, талантлив Джон Белуши в този страховит план “, той написа, докат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР