Габриел Жезус е готов да научи новите попълнения на Арсенал

...
Габриел Жезус е готов да научи новите попълнения на Арсенал
Коментари Харесай

Вълнение цари в Арсенал по повод завръщането в Шампионска лига

Габриел Жезус е подготвен да научи новите попълнения на Арсенал за всичко към Шампионската лига, която не е пропущал да гледа още от малко момче.

" Артилеристите " се завръщат в елитната европейска клубна конкуренция след шестгодишно неявяване, откакто приключиха на второ място във Висшата лига предишния сезон.
 Артета: Гледах Шампионска лига и си споделях
Артета: Гледах Шампионска лига и си споделях " Арсенал би трябвало да бъде там "

Ето какво сподели

Редица играчи на Микел Артета към момента не са играли в Шампионската лига, като Букайо Сака, Деклан Райс и Уилям Салиба. Те ще създадат своя дебют в шампионата против ПСВ Айндховен довечера.

Междувременно Жезус вкара 14 гола в 22 мача в Шампионската лига за Манчестър Сити и влезе от аварийна пейка, когато някогашният му клуб загуби финала през 2021 година от Челси.

" Спомням си моментите, когато гледах мачовете у дома, моментите, когато пропуснах учебно заведение, с цел да виждам и майка ми полудяваше ", сподели бразилският нападател.
 Младок от Борусия (Дортмунд) в полезрението на Арсенал
Младок от Борусия (Дортмунд) в полезрението на Арсенал

" Топчиите " с интерес към Джейми Байноу-Гитънс

" Всичко стартира от детството ми. Беше друго - да чуеш музиката, да видиш най-хубавите клубове в света. Най-силните тимове играят в Шампионската лига. Мисля, че това оказва помощ доста за развиването на всеки състезател, това е друго съревнование ", добави той.

" Като дете правиш неща, които не контролираш. Сега желая да се обърна към децата - не го правете, ходете на учебно заведение. Когато бях на 14-15 години и се пробвах да отида в някой тим, с цел да направя проби и да играя за клуба, постоянно избирах учебното заведение ", съобщи нападателят на Арсенал.
 Артета е въвел забавно предписание в Арсенал
Артета е въвел забавно предписание в Арсенал

За него разкри Уилям Салиба

26-годишният футболист, който се възстановяваше от втора интервенция на коляното през последните осем месеца, разкри, че неговите съотборници към този момент се вълнуват преди гостуването на ПСВ Айндховен и той ги поддържа.

" Вчера някои от тях се майтапиха във фитнеса, пускайки музиката от Шампионската лига. Сигурен съм, че всички са щастливи, освен играчите, почитателите... измина дълъг път без да играем в това съревнование и в този момент Арсенал се завръща ", добави той.

" Клуб като Арсенал не може да бъде дълго отвън това съревнование, тъй че всички са доста щастливи. Всички към този момент имат опит и знаят по какъв начин да управляват страстите и сходни неща. Някои от футболистите за първи път ще играят в Шампионска лига ", съобщи бразилският футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР