Гъбичките по ноктите са много неприятен проблем, който има не

...
Гъбичките по ноктите са много неприятен проблем, който има не
Коментари Харесай

Само една капка от тази вълшебна смес и кажете „сбогом“ на гъбичките завинаги

Гъбичките по ноктите са доста противен проблем, който има освен естетически последствия, само че и здравословни.
Днес ви представяме естествен лек, с който можем елементарно и бързо да се отървем от гъбичките вечно.
Трябва да се означи, че този тип лекуване ще бъде сполучлив единствено в случай че инфекцията е в начален етап. Това, на което се базира лекуването, е йодът. Той има антисептични свойства, които го вършат доста подобаващ за унищожаване на сходни здравословни проблеми. Важно е да се означи, че има разнообразни типове гъбички, а йодът не въздейства на всеки един тип.
Освен това той може да провокира алергии.

И по този начин, първият способ за справяне с гъбичките по ноктите, е да вземем 5 % разтвор от йод и да слагаме по една капка от разтвора на потърпевшите нокти два пъти на ден. На здравите нокти също слагаме от разтвора, само че единствено по една капка на два дни.
Вторият метод да се оправим, е да напълним леген с гореща вода.
В него слагаме йод и по-късно потапяме краката си във водата.
Оставяме да подейства за 10 минути.
След това изрязваме ноктите и мажем с 3 % водороден пероксид. Последната стъпка е да създадем превръзка с антибиотичен крем.

ТРЕТИЯТ ВАРИАНТ ВКЛЮЧВА 1 ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ЙОД, ОЦЕТ И ЧЕСНОВ СОК.
Смесваме трите съставки и по-късно намазваме засегнатите нокти със сместа. Трябва да прилагаме този способ преди лягане. Последният вид изисква солни бани всяка вечер. За солната баня би трябвало да разтворим в литър топла вода 1 с.л. сода за самун и 2 с.л. морска сол. След това потапяме краката си. След половин час би трябвало да полираме с пила засегнатите области, а по-късно измиваме краката с вода и сапун. Важно е да подсушаваме краката добре. След това би трябвало да сложим йод три пъти на ден на засегнатите места. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР