Габи Рослин отдаде почит на своята приятелка и колежка Зоуи

...
Габи Рослин отдаде почит на своята приятелка и колежка Зоуи
Коментари Харесай

Трогателното послание на Габи Рослин за Зоуи Бол на живо в ефир, докато звездата на BBC Radio 2 съобщава за смъртта на майка си

Габи Рослин отдаде респект на своята другарка и колежка Зоуи Бол тази заран, след сърцераздирателното известие на телевизионния оператор на BBC.

Зоуи се появи в обществените медии в ранните часове тази заран, с цел да заяви за гибелта на обичаната си майка Джулия, с диджея на Radio 2, 53, надписвайки фотография на майка й с: „ Спи умерено, блага мамо.благодарим ти, че ни учиш по какъв начин да обичаме абсолютно, да демонстрираме храброст и съпричастност и по какъв начин, даже в най-мрачните дни, смехът е най-големият подарък, който сме лишени без теб, само че ще се държим толкоз крепко един за различен. "

Откривайки шоуто за закуска на Zoe Ball единствено часове след сърцераздирателното известие на Zoe в Twitter (X) и Instagram, Габи отдаде респект на Джулия и изпрати любовта си към Зоуи. „ Не е загадка, че Зоуи е отсъствала за известно време, до момента в който се грижи за майка си, Джулия “, сподели Габи, откривайки шоуто единствено часове след изказването на Зоуи в обществените медии.

„ Много тъжно, Джулия загуби борбата си през вчерашния ден и в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР