Габи Бланко трудно си държи устата затворена.Тя знае коя е

...
Габи Бланко трудно си държи устата затворена.Тя знае коя е
Коментари Харесай

Ясна е победителката в Ергенът: Габи не издържа

Габи Бланко мъчно си държи устата затворена.

Тя знае коя е победителката в Ергенът и на няколко пъти съвсем го огласи пред цяла България.

Възможно е обаче към момента Габи да има някаква спогодба с БТВ и преднамерено да пуска " кучетата по неверна диря ".

Напускането на три от участничките ожесточи слуховете.

Все отново при гостуването на Габриела, Габи и Крисия по БТВ беше на езика им да кажат по какъв начин свършва всичко.

" С гръм и тропот напуснахме риалитито - аз и моята адашка, само че се получи добре по този начин, тъй като в този момент към този момент може да срещнем индивида, който е подобаващ за нас. Мъжът би трябвало да се бори за дамата, а не противоположното. Добре, че Евгени не ни целува там, с цел да може този, който ни целува в този момент, да целува единствено нас ", сподели Габриела, цитира Марица.

" Евгени е гаджето на Валето ", безапелационна е Габи.

" Била съм влюбена, не е правилно, че не съм била. В днешно време доста мъчно да се влюбиш. Мъжът би трябвало да е безрезервен, да го е грижа, да няма задни мисли, да няма превземки, да те обича, а не да е подправена обич ", сподели Габи. " Като си пристигна точният, всяка ще си го усети. За мен Евгени не беше точният ", безапелационна е тя. " Според мен преди всичко е значимо интелектуалното другарство, след което да идва физическото привличане " безапелационна е Габриела, съгласно която една връзка няма да трае доста дълго, в случай че не стартира по този начин.  " Качествата, които диря в един мъж - преди всичко да си държи на думата, да е угрижен, да не желае нещо мимолетно, а нещо дълготрайно. Аз диря алфа мъжага – не аз да го виждам, а той да е водещият в фамилията. Това не значи, че дамата не би трябвало да работи ", добави тя.



" С Елисавета, Айлин, Валерия – те са ми на мен най-близките ", показа Габи. " Който желае да не се разбере с мен, той не се е схванал ", добави тя. Според нея сърцето на Евгени ще бъде покорено от Валерия и тя ще завоюва втория сезон на " Ергенът ".

Това обаче може да е единствено измама и истината да е друга.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР