„Г-н Цветанов не разбира нищо от изтребители, той разбира от

...
„Г-н Цветанов не разбира нищо от изтребители, той разбира от
Коментари Харесай

Радев: Цветанов не разбира нищо от изтребители, той разбира от апартаменти

„ Г-н Цветанов не схваща нищо от изтребители, той схваща от жилища. Единствената връзка сред господин Цветанов и авиацията това е, че приказва на автопилот, различен му задава курса ". Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти пред Съдебната палата за краткотрайната анкетна комисия в Народното събрание за процедурата за закупуване на нов военен аероплан, съобщи „ Фокус ".

„ Парламентарната комисия е опит българският парламент да се трансформира в непрекъснат арбитражен съд за политическо влияние. За голямо страдание този парламент не създава закони, а политически кавги ", разяснява президентът.

Той бе свикан като очевидец в съда по делото против някогашния боен министър Николай Ненчев. Заседанието беше на закрити врата точно по гледище на президента. Преди делото обаче Радев даде ясно да се разбере, че поддържа прокуратурата и окачестви контракта с Полша за ремонта на изтребителите МиГ-29 като злополука, а дейностите на Ненчев са безхаберие и незнание.

По мотив срещата си с премиера Бойко Борисов Румен Радев изясни, че задачата й е била да се предотврати войната сред институциите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР