Г-н Сунак е изправен пред бунт от г-жа Брейвърман и

...
Г-н Сунак е изправен пред бунт от г-жа Брейвърман и
Коментари Харесай

Сунак „изключва напускането на ЕСПЧ“, тъй като Брейвърман е готов да атакува министър-председателя в речта на Камарата на общините

Г-н Сунак е изправен пред протест от госпожа Брейвърман и други хардлайнери, които го тласкат да одобри „ пълномаслено “ законодателство посредством „ неприлагане “ на Европейска конвенция за правата на човека в опит да попречи на съдиите да блокират депортациите.

Но министър председателят също беше предизвестен от авторитетна група умерени тори, че не могат да поддържат неговото законодателство, в случай че той се опита да пренебрегне Европейска конвенция за правата на човека – с аргумента, че това би бъде „ алена линия “, която не може да бъде прекрачена.

Г-н Сунак ще се опита да успокои десните на торите, като не ползва елементи от Закона за човешките права на Обединеното кралство в законодателството, съгласно The ​​Times – ход, разказан като „ междинен път ”.

Премиерът също е предизвестен, че е изправен пред до 10 умерени министри, които ще изоставен държавното управление, в случай че употребява изключително законодателство, с цел да заобиколи Европейски съд по правата на човека, съгласно The ​​Telegraph.

Тори. Депутатите отдясно – в това число членове на Новите консерватори, Групата на здравия разсъдък и Европейската изследователска гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР