Шофьорът на дилижанс Гордън Стърлинг, на 23 години, почина пет дни след катастрофа с микробус в Източен Еършър

...
Г-н Стърлинг от района на Кросхаус почина в болницата на
Коментари Харесай

Г-н Стърлинг от района на Кросхаус почина в болницата на университета „Кралица Елизабет“ (QEUH) в Глазгоу в събота.

42-годишният мъж, шофьор на белия микробус Ford Transit, е в „сериозно, но стабилно“ състояние в QEUH, съобщи шотландската полиция.

Двама пътници в едноетажен автобус Stagecoach , 68-годишна жена и 19-годишен мъж, също бяха откарани в болница като предпазна мярка и по-късно бяха изписани.

Фиона Дохърти, управляващ директор на Stagecoach West Scotland, каза: " С голяма тъга потвърждаваме кончината на нашия колега Гордън Стърлинг.

„Целият екип на Stagecoach е съкрушен от това и всички ние изпращаме нашите сърдечни съболезнования на семейството и приятелите му.

< p class="sdc-article-related-stories__link-text"> Полети до и от летище Единбург временно спрени поради спешен ремонт на пистата

„Ние също така подкрепяме онези колеги от Stagecoach, които го познаваха.“< /p>

Г-жа Дохърти потвърди, че е в ход пълно разследване на инцидента. Тя също така благодари на службите за спешна помощ за реакцията им и на екипа на NHS в QEUH.

Прочетете още:
Луси Летби: Родителите на жертвите на убиеца на бебета разкриват сърдечната си болка в съда
Крис Еванс разкрива диагноза рак в радиошоуто си

Катастрофата е станала близо до кръстовище A719, което води на юг към Галстън.

Полицията каза, че разследванията за сблъсъка продължават и всеки, който има информация, се призовава да се свърже служители.

Инспектор Крейг Бийвър каза: „Нашите мисли са със семейството и приятелите на г-н Стърлинг в този много труден момент за тях.

„Нашето разследване на обстоятелствата на катастрофата продължава.

„Бих помолил всеки, който има информация, включително запис на видеорегистратор, който все още не е разговарял с полицаите, да се свърже с нас.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР