Г-н Славчев за съжаление остава шеф на Комисията за противодействие

...
Г-н Славчев за съжаление остава шеф на Комисията за противодействие
Коментари Харесай

Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие на корупцията, въпреки че тя не работи

Г-н Славчев за жалост остава началник на Комисията за противопоставяне на корупцията, макар обстоятелството, че тази комисия не работи и никакво противопоставяне на корупцията ние не виждаме ", заяви народният представител Асен Василев в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на  " Фокус "

По думите му още една капия на Пеевски се освети и това е БСП – Ново начало ".

" Всъщност не би трябвало квалифицирано болшинство – Конституцията е безусловно безапелационна по тази точка. ГЕРБ се спънаха тъкмо в тази норма на Конституцията, когато се пробваха да излъчат Росен Желязков за ръководител на Народното събрание в 48-тo НС. Тогава им трябваха 121 гласа, защото по този начин написа в Конституцията. Те ги нямаха и Росен Желязков не стана тогава ръководител на Народно събрание. След много дни ротация стана Вежди Рашидов. Така, че ГЕРБ знаем, че не четат добре Конституцията и няма юридически пропуск ", уточни Василев.

По отношение на взривените пейджъри Васил Стефанов от ПП-ДБ уточни: " Много е значимо в такива моменти да се наблюдават формалните източници и да не се вършат спекулации ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР