Г-н Сираков, истинският враг на Левски не е нито Петър

...
Г-н Сираков, истинският враг на Левски не е нито Петър
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Г-н Сираков, истинският враг на Левски не е нито Петър Ганев, нито привържениците

Г-н Сираков, същинският зложелател на Левски не е нито Петър Ганев, нито последователите. Истинският зложелател е некомпетентността и зависимостите, посредством които се управлява клубът. Това написаха от Тръст Синя България след Общото заседание на акционерите на клуба, което се организира през вчерашния ден.


От Тръста обявиха, че обръщението на мажоритарния притежател на „ сините “ Наско Сираков по-рано през днешния ден, в което той подлага на критика някогашния член на Надзорния съвет Петър Ганев, „ не цели внасяне на неведнъж обезпечената от него бистрота, а директна офанзива против единствения представител на почитателите в контролния орган на ПФК Левски “.

Пълен текст на позицията на Тръст Синя България:

„ Изключително сюрпризирани сме от първото от много време насам послание на мажоритарния притежател на клуба.

За жал, това послание не цели внасяне на неведнъж обезпечената от него бистрота, а директна офанзива против единствения представител на почитателите в контролния орган на ПФК " Левски ".

Няма да навлизаме в патетичния звук характерен за фамилията на мажоритарния притежател. Просто ще изброим някои имена, напълно заслуга на господин Сираков.

Предварително се извиняваме за вероятно неналичието на пълнота и отрицателните страсти от имената по-долу, както и за това, че огромна част от тях евентуално даже не помните. Извиняваме се и на хората, разказани долу, те не са отговорни:

- Джоузеф Диксън

- Звонимир Микулич

- Фейсал Рерас

- Ребин Сулака

- Тома Даске

- Начо Монсалве

- Гьоко Зайков

- Христос Шелис

- Драган Шолак

А в този момент и малко обстоятелства:

- Огромен дълг към Петър Хубчев и екипът му

- Огромен дълг към Насиру Мохамед

- Огромен фарс около първата орбита и „ договорката “ с Диксън

- В момента клубът е спечелил по-малко точки в сравнение с предходната година в същия стадий от шампионата

- Видимо понижена посещаемост на мачовете от шампионата

- Пропусната опция за покриване на забележителна част от задължението към Национална агенция за приходите посредством продажба на футболист(и) през зимната пауза на 2023

- Провал и в опита за втората орбита и договорката с „ Юнайтед Груп “

- Назначаване на изпълнителен шеф без каквото и да е обучение или опит

Можем да изброяваме и още, само че това са най-явните и обществено известни управнически решения.

Г-н Сираков, същинският зложелател на „ Левски “ не е нито Петър Ганев, нито последователите. Истинският зложелател е некомпетентността и зависимостите, посредством които се управлява клуба.

Единствената виновност на Петър Ганев е, че има " неблагоразумието " да е един от водещите икономисти в България, надълбоко почитан със своята дейна професионална и гражданска позиция. Виновен е, че е по-подготвен и способен във финансов проект от всички членове на Народно събрание и УС на клуба взети дружно. Виновен е и че етиката и моралният му компас не търпи фалша както прилича на един същински левскар.

Чудесен метод да насочите публичното внимание на неверното място, а не върху многопластовите проблеми на ПФК " Левски ". Е не Ви се получи, господин Мажоритарен притежател! “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР