Г-н президент Радев! Можете ли да произнесете: Veni, vidi, vici

...
Г-н президент Радев! Можете ли да произнесете: Veni, vidi, vici
Коментари Харесай

Беновска: Г-н Радев: GEMCORP/IP3 – 1 млрд $ бомба цъка с Петков/Василев, а отново им подавате властта? Защо?

Г-н президент Радев! Можете ли да произнесете: Veni, vidi, vici –

Дойдох, видях, победих.

Тц!

Както би споделила някоя татуирана полицайка след гибелта на 2 девойки на „ Черни връх “!

Ето какво се случи на 15-ти юли 22-ра

Президентът Радев котка партиите, щото не му „ стиска “ длъжностен кабинет:

1.Нерегистрината „ Продължаваме промяната “ с Радев:

Румен Радев: Необходима ни е не просто договорка за ново държавно управление, а дейно ръководство със стратегически небосвод, което да предприеме и да извърши нужните промени.

Има ли капацитет 47-то Народно заседание да излъчи ръководство, което да се гради на споделени полезности и правила, а не на политически пазарлък? И особено за вас, подготвена ли е Политическа партия да взе участие и да поддържа държавно управление с мандата на друга политическа мощ?

Кирил Петков: Ние сме тук да заявим цялостната ни подготвеност да бъдем оптимално диалогични и да създадем всичко допустимо да има България работещ парламент и работещо държавно управление! Единствената цена, на която не сме подготвени, е да дадем всички публични средства в ръцете на шепа хора, които действително да ограбят популацията. Така че всичко, с изключение на тази линия, ние сме застанали пред вас с цялостната подготвеност за диалогичност. И доста зависи и от вашето решение, несъмнено, при кой ще отиде третия мандат. Така че ние чакаме с огромно неспокойствие да забележим вашето решение при коя от политическите партии ще отиде. И в случай че е при наши настоящи съдружни сътрудници, ние сме безусловно отворени за диалози, за диалогичност, съвсем, както споделих, непременно.

Румен Радев: Само един въпрос, който е значим за мен – вие подготвени ли сте на разговор с всички политически сили от сегашната коалиция?

Кирил Петков: Това, което ясно декларирахме и продължаваме да стоим на тази позиция доста ясно, че сме подготвени да приказваме с безусловно всички народни представители от всички политически партии, които могат сами да взимат решения в Народното събрание и не са подвластни от подмолни сили, които не са в Народното събрание! Това е нашата подготвеност и ние ще продължим, в случай че Вие изберете наш съдружен сътрудник да води третия мандат, да подкрепим тези диалози и да останем напълно диалогични! Разбира се без предоставяне на опцията задкулисието да завземе бъдещото ръководство!

Нерегистрирана „ Продължаваме промяната “ с медиите:

Кирил Петков: Потвърдихме нашата поръчка, че ще бъдем оптимално диалогични с третия мандат, в случай че бъде даден на съществуващите ни съдружни сътрудници и от наша позиция ще създадем всичко допустимо България да не влезе в политическия риск, който ще бъде спомагателен удар върху България. Ние осъзнаваме тази отговорност. Единствената цена, която не сме подготвени да платим в тази диалогичност, е хора, които не са в Народното събрание, да взимат решения за големи публични средства. С други думи, в случай че нашите сътрудници съумеят да създадат допустимо да няма задкулисие, идващото държавно управление действително да зависи от него, ние сме напълно там да бъдем диалогични и да приказваме!

Медия: Ще имате ли категорично изискване Вие да бъдете министър председател, с цел да има кабинет?

Кирил Петков: Не! Както аз ясно демонстрирах с персоналния си образец, персоналните кандидатури изобщо не са от значимо значение!

2.Най-дълго управлявала България ГЕРБ с Радев:

Румен Радев: Вие с вашия огромен и парламентарен, и управнически опит изцяло осъзнавате какво значи тъкмо в такива сериозни моменти да се отива още веднъж на избори, да оставаме без парламент, да има преходни интервали, също го знаете от опит, в които администрацията не може да работи дейно и на цялостен потенциал. Така че чакам да чуя вашата формула и ролята, която виждате на вашата партия, на вашата коалиция за превъзмогването на рецесиите, решаването на проблемите и търсене на излаз от главната рецесия, а тя сега е политическата! Заповядайте!

Десислава Атанасова: Да, нашата парламентарна група ясно съобщи своето мнение, че не вижда формула, зад която да има устойчиво болшинство и държавно управление. Но фактът, че сме тук и осъзнавайки, че страната се намира в серия от рецесии, поемаме отговорност да търсим решения по какъв начин страната ни да се оправи с тези рецесии.

Тук сме с целия опит и експертиза, която има нашата парламентарна група и сме подготвени да участваме в консултациите за търсене на излаз от рецесиите. Това обаче не значи, че нашето мнение за това, че не може да има устойчиво болшинство в 47-то Народно заседание се е трансформирало.

Най-дълго управлявала България ГЕРБ с медиите:

Десислава Атанасова: Имахме доста изчерпателен диалог за всички рецесии, които от няколко месеца са в страната и по какъв начин би трябвало да се търсят решения. Аз през вчерашния ден разясних пред вас, че нашата парламентарна група освен търси аргументите, само че е подготвена да дава решения и това го вършим! Тук изяснявахме и аргументите и съгласно нас една от аргументите за това, което се случва в страната, е, че няколко семейства ръководят страната като частната си компания или стартъп компания! Хора от приятелския кръг вземат решения и в Министерски съвет, и в Народно събрание, и в МФ и сякаш единствената опция някой да им се опълчи е да се опълчи болшинството в Народното събрание на парламентарната република. И популярност Богу, че това се случи към този момент! Това се случи първо с вота на съмнение, който беше сполучлив. Второ с цялостното прекрояване на държавния бюджет, тъй че да се подсигуряват финансовите устои на страната.

Медия: Кои семейства визирате?

Десислава Атанасова: Ами да вземем за пример загадка ли е или истина ли е, че семейството на господин Лорер ръководи по едно и също време Министерството на нововъведенията, НЗОК и Министерството на финансите? Съпруг и брачна половинка! Едновременно с това не знам загадка ли е, или е истина, че министър-председателят и неговият шеф кабинет са в някакви връзки? Аз не знам какви!

3.Най-балансиращата България Движение за права и свободи с Радев:

Румен Радев: Вие към този момент декларирахте, че виждате излаз от политическата рецесия в предварителни парламентарни избори. Но вашата партия е натрупала опит и в парламентаризма, и в ръководството на страната, което допуска и една отговорност към българските жители.

Каква е вашата рецепта въпреки всичко за намиране на разговор, на консенсус, на нужните стъпки, които би трябвало да бъдат извървени, тъй че да предотвратим задълбочаването на тези рецесии в един интервал, в който няма да има парламент, в случай че отидем на вашия вид, който вие оферирате, и няма да има постоянно държавно управление с дълготраен небосвод, тъй че да може да взима нужните стратегически решения в тази комплицирана и вътрешнополитическа, и геополитическа конюнктура? Заповядайте!

Мустафа Карадайъ: Намираме се в действителност в една и политическа рецесия, с изключение на другите рецесии – и обществена, и икономическа, а и здравна рецесия се задава, инфлацията галопира, енергийната рецесия към този момент е налична! Така че в тази спешна обстановка, в която се намира страната, към този момент имаме и политическа рецесия. Но ние още през април декларирахме, че формулата за сформиране на болшинство в Народното събрание и сегашната власт, която е в оставка, е неверна. И политическата логичност диктува тази власт, която е учредена на омразата, опълчването, разделянето и реваншизма няма по какъв начин да издържи и ще падне рано или късно! Ние още тогава казахме, че ни предстоят предварителни избори. Но, както и Вие казвате, ние сме виновна политическа партия със непретенциозен 32 годишен опит в българския политически живот, в последните 32 години в демократична България и в такива спешни обстановки постоянно Движение за права и свободи е играело своята съществена виновна роля. Сега сега ние декларирахме, че с цел да бъде изменена формулата, по която се конструират въобще процесите в политическия терен, са нужни предварителни избори. Нужна е нова основа, с цел да има нова къща. Предишната основа задава неверен модел. Крива къща задава! Но, до момента в който се стигне до предварителните избори доста е значимо какво има да се прави и нашата отговорност има да си я носим! Ние не бягаме от нашата отговорност! Така че предварителни избори ще има, да, само че въпросът е по кое време и какво вършим до предварителните избори. Много е значимо тези въпроси да бъдат доста съществено и отговорно разисквани. Защото и медията през вчерашния ден ни задава въпроса вие ще посетите ли консултациите при президента? Аз мисля, че това не е посещаване! Това е присъединяване в консултациите с доста съществено и отговорно държание! Дори заявяваме занапред, че онази част от нашата отговорност ние ще си я носим без да бягаме от каквато и да е отговорност! Благодаря Ви!

Най-балансиращата България Движение за права и свободи с медиите:

Мустафа Карадайъ: Надяваме се с нашия конструктивизъм и метода, по който организирахме тези съвещания при президента, в действителност да сме съдействали, да сме били потребни на президента на републиката, с цел да вземе своето решение!

Политическата логичност диктува, че ще има предварителни избори рано или късно. Такава е политическата логичност. Но другото, пътя и метода, по който ще се стигне до предварителните избори занапред ще го забележим! Заедно ще го забележим!

Медия: Готови ли сте да излъчите държавно управление, в случай че мандатът пристигна при вас?

Мустафа Карадайъ: Е, дано да забележим, занапред ще забележим какво ще бъде решението! Надявам се да сме били потребни на президента Радев да вземе своето решение!

Медия: Според Вас длъжностен кабинет на президента Радев кадърен ли е да се оправи с провокациите в страната, които има в идващите няколко месеца?

Мустафа Карадайъ: Сравнително, с този кабинет в случай че съпоставяме, нямам доверие да има по-лош кабинет! За последните 32 години по-лош кабинет от този мисля, че не беше даже и на Жан Виденов! Или се съревновават с държавното управление на Жан Виденов!

4.Най-жаждащата власт „ Корнели-ева “- Българска социалистическа партия с Радев:

Румен Радев: Българска социалистическа партия през годините е била нееднократно част от ръководството на страната, по този начин е и през днешния ден и то с значими ресори. Така че мисля няма потребност въобще да дискутираме какво значи точно в разгара на рецесията страната да остане без работещ парламент. Българските жители разчитат политиците да влязат в разговор, да има съгласие, да има взаимни отстъпки, с цел да могат да бъдат решавани техните неотложни проблеми. В същото време партиите даже и вътре в ръководещата коалиция, не престават да чертаят разграничителни линии. Затова и задачата на политическата партия, която ще получи третия мандат, е в действителност доста комплицирана, доста предизвикателна, извънредно виновна. Затова е значимо да чуем и вашата формула за намиране на излаз от политическата рецесия. Как вие виждате, подготвени ли сте и с кого да влезете в разговор.

Корнелия Нинова: Г-н президент, изцяло разбираме комплицираната обстановка, в която се намира страната! В последните 6 месеца като част от държавното управление и ръководещото болшинство изпитахме провокациите на няколко рецесии на гърба си.

Казахме, че изцяло разбираме сложността на обстановката и заявяваме нашата подготвеност, в случай че решите третия мандат да бъде връчен на „ Българска социалистическа партия за България “, да поставим старания да проведем диалози с сътрудниците, с цел да подсигуряваме работещ парламент и устойчиво държавно управление. За нас основата на тези диалози би трябвало да бъде програмата, която изработихме единствено преди седмици Политическа партия, „ Българска социалистическа партия за България “ и Демократична България.

Безкомпромисната битка с модела на ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов би трябвало да продължи изрично!

Не бихме преговаряли с ГЕРБ и Движение за права и свободи!

Румен Радев: Само един въпрос, който мисля, че е значим – вашето виждане за състава на предстоящ министерски съвет? Изключвате ли политически фигури, ясно изразени, или стоите зад концепцията специалисти?

Корнелия Нинова: На първо място считаме, че министър председателят би трябвало да бъде излъчен от Политическа партия! Те са първа политическа мощ, в една народна власт е редно първата мощ да излъчи премиера! На второ място избираме политически пред експертен кабинет. Защото това значи ясно носене на политическа отговорност.

Най-жаждащата власт „ Корнели-ева “- Българска социалистическа партия с медиите:

Корнелия Нинова: Както знаете ние декларирахме подготвеност, в случай че президентът реши да връчи третия мандат на „ Българска социалистическа партия за България “ да проведем диалози във формата на досегашната четворна коалиция. Основата на тези диалози да бъде програмата, която изработихме.

Що се отнася до Кирил Петков и Политическа партия, ние призовахме Кирил Петков да не бъде министър председател и му прави чест, че отстъпи обратно! Основата за договаряния не би трябвало да бъдат имената, а ще бъде програмата, дейностите, политиките и законите. Но заявяваме, че в демократична страна първата политическа мощ би трябвало да излъчи министър председател. Продължаваме да считаме, че Политическа партия би трябвало да излъчи премиера. Този, който получи третия мандат, с програмата, която изработихме, да седне на договаряния. Без ГЕРБ и Движение за права и свободи!

Медия: Българска социалистическа партия ще сложи ли изискване да се възобновят доставките от „ Газпром “, като изискване за ваше присъединяване в коалиция? Тъй като господин Гуцанов преди няколко дни беше споделил, че има нещо такова в първото завъртане на мандатите!

Корнелия Нинова: Само да ви напомня, че организирахме договаряния за сформиране на стратегия и в тази стратегия е записано – диалози с всички вероятни снабдители на газ, което включва и „ Газпром “. И това към този момент е записано в програмата!

5.Най-объркала се от властта „ Слави-евата “ Има Такъв Народ с Радев:

Румен Радев: Решение на вашата партия беше да напуснете държавното управление, което изправи 47-то Народно заседание пред нуждата да излъчи ново управническо болшинство или да отиваме на нови предварителни парламентарни избори. Затова е значимо да споделите каква е вашата позиция по повод напъните за основаване на ново управническо болшинство, към какви цели вие виждате сформирането на ново държавно управление, отворени ли сте за разговор, към кои политически обединения, при какви условия, поддържате ли още червени линии по някои кардинални положения, имате ли имена в по този начин наименуван забранителен лист към едно ново ръководство и по какъв начин виждате развиването на тази обстановка?

Тошко Йорданов: Благодаря Ви, господин президент! Първо, тъй като започнахте с това, че ние сме политическата мощ, която напусна държавното управление и се стигна до обстановката, която е, единствено желая да отбележа, че тъкмо Вие доста добре знаете, че един от нашите съдружни сътрудници наруши съдружното съглашение и решението, което всички ние взехме тук при Вас на КСНС. Така че не бих споделил, че ние сме напуснали държавното управление и сме довели обстановката до сегашната, а по-скоро неспазването на националните ползи от един от нашите съдружни сътрудници докара до обстановката. Защото ние постоянно сме считали, че политическите обещания би трябвало да се съблюдават и второ, че националните ползи са над политическите пристрастия и над задължения, поети към непознати страни. Оттук нататък сме в това състояние и ние като политическа партия считаме, че може би в действителност е по-добре в тази спешна обстановка още веднъж да има държавно управление. Според нас е най-добре със същите 4 партии, тъй като като съществени положения и цели ние сме сходни, ние не се разграничаваме. Имаме несъмнено разминавания, само че те са по-малки пред общите ни цели. За разлика от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “, с които нямаме допирни точки в тази посока.

Разбира се би трябвало да се структурира вероятно самата коалиция по много по-практичен и човешки метод, в който да няма издаване на заповеди, а да има сътрудници. И защото главната причина да се разпадне обединението се споделя Кирил Петков и Асен Василев, би било добре, в случай че е допустимо, политическите водачи да правят отстъпка малко по-встрани и в тази обстановка пристигна едно държавно управление в границите на година, година и половина или 6 месеца, колкото се реши, че е належащо да се оправи с най-належащите прояви на рецесията – да бъдат изтикани напред като изпълнителна власт хора, които са по-скоро с експертиза, а не политически лица, тъй като поради политически проблеми се стигна до тази рецесия.

Ако беше оставено Министерство на външните работи да работи умерено, като специалисти, аз съм уверен, че щяхме да имаме по-добър резултат от този, който предложиха французите! И Вие знаете, че е по този начин, тъй като бяхте в целия развой. Така че ние сме подготвени на диалози и в случай че мандатът го възложите на нас, разтварям скоба, това е Ваше решение на кого ще го дадете, в това число може да го дадете на „ Възраждане “ или на Движение за права и свободи, в което откровено се колебая, само че в последна сметка това е Ваше решение. Ние, уповавам се и останалите 3 партии, приказвам за Демократична България и Българска социалистическа партия, се надявам да подходим по еднакъв метод, отворени за разговор с някогашните си съдружни сътрудници. Ние червени линии няма да слагаме за някогашните си съдружни сътрудници, като да споделяме, че няма да приказваме с тази партия или ще приказваме единствено с депутатите им, което – ще си спестя определението!

Румен Радев: Само един въпрос преди да освободим медиите – в случай че третият мандат е при вас, вие склонни ли сте министър-председателят да бъде от друга политическа мощ, тъй че да може да сплоти едно бъдещо ръководство към общи цели и цели?

Тошко Йорданов: Ние нямаме искания министър-председателят да бъде от нашата политическа мощ. Мислим, че това би трябвало да бъде реализирано сред бъдещите съдружни сътрудници дружно да стигнат до решение кой да бъде министър-председателя, тъй че да сплоти тези четири партии. Нямаме твърдо изискване той да е от Има Такъв Народ.

Най-объркала се от властта „ Слави-евата “ Има Такъв Народ с медиите:

Ива Митева: Президентът е в доста сложна роля сега. Той би трябвало в действителност да се покаже като обединител, като балансьор и е доста значима неговата преценка в този извънредно сложен миг.

Ние през цялото време споделяме, че е добре водачите да правят отстъпка малко настрана, а напред да излязат специалистите, „ А “ тимовете. Така че това е въпрос на диалог. Червени линии няма да слагаме!

Тошко Йорданов: Само едно конкретизиране да направя, диалози с всички партии за едно вероятно бъдещо държавно управление значи диалози с Демократична България, Българска социалистическа партия и Политическа партия. Забравяме диалози с „ Възраждане “, ГЕРБ и Движение за права и свободи! Някой да не тръгне да прави импровизации по този въпрос!

6.На ръба „ да залезе “ от политиката Демократична България с Радев:

Румен Радев: Вие към този момент заявихте, че ще положите старания образуването на държавно управление в границите на третия мандат да се случи. Водите и разговор с евентуалните сътрудници, само че е значимо и по какъв начин виждате формулата за излизане от политическата рецесия, на каква база ще водите този разговор, в случай че получите третия мандат, към какви цели и стратегии смятате да обединявате напъните на останалите сътрудници в обединението, с кого сте подготвени да говорите и до каква степен бихте отишли на компромис по отношение на вашите ясно изразени правила и полезности.

Христо Иванов: Ние считаме, че би трябвало да бъде направено в действителност вероятното изпитание, отговорно, с разговор да бъде излъчено ръководство в този парламент.

Ние би трябвало да утвърдим парламентарната република.

Ние сме подготвени да участваме в напъните за образуване на трети мандат, както в случай че прецените на нас да възложите тази отговорност, по този начин и като участник в процеса без да ни бъде даден мандата.

Разбира се ние предвиждаме, в случай че мандатът бъде даден на нас, да водим разговор в границите на досегашната коалиция, която се разпадна със съществени заключения за нейния разпад.

Да, ние предлагаме да се поразмислим дали не може политическите водачи да създадат една крачка обратно, като знак за подготвеност за разговор.

Румен Радев: Понеже има разлики в разбиранията на вашите сътрудници за присъединяване на ярки политически фигури в ръководството на страната при една бъдеща коалиция, в случай че не се стигне до консенсус по тази тематика и се наложи на напред във времето да излязат специалистите, повече да бъде това като експертно-програмен кабинет – каква формула оферирате първо за избор на тези специалисти, за тяхното политическо управление и най-много политическа отговорност, тъй че да не се размие всичко в една обща скица?

Христо Иванов: Както беше и до момента, ние да вземем за пример не изпратихме политически фигури в досегашното ръководство. И е допустимо да се намерят както такива организационни форми на надзор и на обезпечаване на информацията, по този начин и точния профил на фигурите. Аз считам, че основната фигура при всички случаи ще бъде министър председателят.

На ръба „ да залезе “ от политиката Демократична България с медиите:

Христо Иванов: Ако получим третия мандат, и който и да го получи, би трябвало да бъде по-скоро в ролята на медиатора, който съумява да откри допирните точки и едвам на база на това да излъчи персоналния състав, а не авансово да има подготвен подобен. Ще преговаряме с досегашните сътрудници в ръководството в един опит да реконструираме болшинството, отчитайки проблемите, които се сътвориха, правейки някои заключения и държейки ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън властта!

Ако президентът реши да даде на Българска социалистическа партия мандата, доста съществено ще обсъдим тяхната визия и опциите, които се отварят с него и ще бъдем градивни!

7.На ръба „ да изгрее “ в политиката Възраждане с Радев:

Румен Радев: Вие към този момент декларирахте, че вашата формула за излизане от тази рецесия са предварителните парламентарни избори допустимо най-скоро. Но в това време проблемите остават и даже може да се задълбочат заради неналичието на Народното събрание, заплахата след тези избори да се повтори същата политическа настройка в Народното събрание. Затова е значимо да чуем по какъв начин вие виждате изхода от политическата рецесия и особено ролята и мястото на вашата политическа мощ за нейното разрешаване.

Костадин Костадинов: Нашата позиция си остава непроменена. Ние считаме, че най-хубавия метод за излизане от тази в действителност несъмнено тежка политическа рецесия са новите избори. Защото сегашният парламент е изцяло привършен. Той е банкрутирал както морално, по този начин и управнически. Идейно е изцяло импотентен.

На ръба „ да изгрее “ в политиката Възраждане с медиите:

Костадин Костадинов: Срещата завърши бързо, тъй като нямаше да кажем кой знае какъв брой нови неща спрямо това, което казахме предишния път.

Тази мъка, тази срамна и мерзка мъка на Българския парламент, на българския Министерски съвет би трябвало да бъде прекъсната, с цел да можем да отидем на нови избори като на референдум за бъдещето на България! Искаме ли България да бъде свободна и самостоятелна страна, или желаеме да бъде ръководена от американския дипломат, който да привиква представители на политическите партии в посолството и да ги направлява по какъв начин тъкмо да сформират държавно управление. Това е безпределно унизително за нас, като народ! Крайно време е да се вземем в ръце и да стартираме да се управляваме сами!

Защото недейте да забравяте следното нещо – чака ни доста тежка зима, която може да бъде преодоляна при вид нормализация на връзките с Русия. Защото огромна част от проблемите, които имаме, са основани поради провокативната, антируска политика, която води нашето държавно управление и партиите, които желаят да сформират държавно управление, желаят да продължат! С други думи ние би трябвало да избираме сред две доста простички други възможности наесен – война или мир!

Видяхте каква информация излезе за привикани там Даниел Митов, Кристиан Вигенин, Икономов от Политическа партия. Ние пуснахме към този момент сигнал до основния прокурор, до министъра на вътрешните работи, както и до шефа на ДАНС да се направи нужната инспекция, да се привикат тези лица. Също по този начин да бъде привикана и американската посланичка, с цел да се откри дали фактически тя ги е приела, въпреки че към този момент разбрахме, че ги е приела. Остава да разберем какво тъкмо са си говорили. Защото единствено си представете какво би се случило, в случай че сходни лица биха отишли в съветското посолство. Няма право никой непознат дипломат, бил той американски, съветски, турски, френски, азербайджански, суринамски – да се меси във вътрешните ни работи! А най-лошото е, че хората, които са отишли там, те не го отхвърлят. Те споделят – да, отишли сме там, с цел да си кажем сбогом! Точно през днешния ден, сутринта преди консултациите! Има ли някой, който да има вяра на това? Сигурен съм доста добре, че в ДАНС знаят какво са си говорили и че са наясно с всичко това, което се случва. Защото в последна сметка всичко това, което излиза по медиите, нали се сещате, че не е от някой ваш сътрудник, който ги е предизвестил. Това е теч на информация, следен. Остава единствено да прекратим тази процедура! Разберете, не трябва България повече да бъде ръководена от непознати посолства и непознати страни! Затова още един път ще повторя – наесен отиваме като на референдум за бъдещето на България! Дали България да бъде българска страна, или американска колония! Дали България да води естествена политика, или война с Русия! Защото това ще го повторя за следващ път – задачата на ръководещите е да ни въвлекат в украински сюжет! Техните украински сътрудници го направиха, явно е, че идната страна, която ще върви по този път, е България! И който не го вижда е слепец!

Питам повече от 10 години: Кой и на какво съображение Иска, само че и Може ли да ръководи България?

Да си отговорим, като си напомним Асен Василев-ПП.

Той пя при мен в съществено изявление.

А Политическа партия си разрешиха да ме включат – без мое единодушие – с това, в избирателен клип! Все едно, че съм се подложила на Политическа партия да карам Василев да пее…

Много мощен „ тренажор “ сте си избрали Политическа партия в мое лице…

Не го ли знаете???

Илиана Беновска: Делян Добрев засичали ли сте го в Хасково?

Асен Василев: Да, той беше една година по-малък от мен, отново в британска паралелка.

Илиана Беновска: Но нямате основани предварителни някакви връзки, другарски?

Асен Василев: Познаваме се, пяхме в учебния хор дружно. Той беше доста огромен, 60 индивида, всеки десети възпитаник беше в учебния хор.

Илиана Беновска: Между другото, ще позволите ли, виждам, че имате и посатвен глас, постоянно съм мислила, че пеете, в този момент споменахте, че сте пял в хора!

Асен Василев: Да!

Илиана Беновска: Можете ли нещо да запеете?

Асен Василев: В момента?

Илиана Беновска: Да, нещо простичко.

Асен Василев: „ Хубава си моя горо! “

Илиана Беновска: Поздравления!

Асен Василев: Между другото, знам, че няма да се излъчи през днешния ден, само че през днешния ден е 2-ри юли и майка ми има рожден ден! Искам да я поздравя от Вашето предаване, в случай че може!

Илиана Беновска: Пратете ѝ сърчице, целувка!

Асен Василев: Абсолютно!

Илиана Беновска: Обърнете се, кажете ѝ две-три думи!

Асен Василев: Честит рожден ден! И доста благодаря за моралните устои, които са заложени от майка ми!

Илиана Беновска: Майка Ви несъмнено е изиграла огромна роля в живота Ви! А имате ли жена до себе си?

Асен Василев: Не!

Илиана Беновска: Защото?

Асен Василев: Защото, в случай че имах жена, несъмнено нямаше в този момент да вляза в Министерството на финансите по този метод, по който влизам. Но по-далечната и по-дългата история е, че съм имал няколко дами до себе си, само че сега нямам!

Илиана Беновска: Какво е любовта за Вас? Нека да не я разбираме безусловно сред мъж и жена!

Асен Василев: Не, за мен е сред мъж и жена!

Илиана Беновска: Човек може да обича детето си …

Асен Василев: Нямам деца, за жалост, тъй че за това не мога да приказвам. Любовта е момента, в който сваляш всички маски и се доверяваш изцяло на индивида до теб!

Такива ми ти работи…

Г-н Радев: GEMCORP/IP3 – 1 млрд Щатски долар бомба цъка с Петков/Василев, а още веднъж им подавате властта? Защо?

Г-н президент Радев! Можете ли да произнесете: Veni, vidi, vici –

Дойдох, видях, победих.

Тц!

Както би споделила някоя татуирана полицайка след гибелта на 2 девойки на „ Черни връх “!

Аз съм Беновска. И запитвам.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР