Г-н Премиер, С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност да се справите

...
Г-н Премиер,
С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност да се справите
Коментари Харесай

Пеевски в писмо до Николай Денков: С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност

Г-н Премиер,
С паника следя Вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство, снеговалеж, особено за тези ширини по това време на годината. Четири денонощия бедстват хиляди семейства. Четири денонощия – близо 100 часа, страната е скована от липса на електрозахранване, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи обитаеми места, затворени аптеки, заключени кабинети на незабавна помощ, неработещ телефон за незабавни случаи и така нататък
Това се показва в писмото на ръководителят на ПГ на Държавно стопанско предприятие Делян Пеевски до премиера Николай Денков.
И вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с много съмнителна пиар акция. Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо.
Премиерът на държавното управление, видите ли, композирал трен, тъй като негова позната учителка му пуснала смс. Похвално.
Лошото, господин Премиер, е че по този метод хората губят доверие в политиците и страната си. А когато няма доверие, всеки стартира да се избавя по единично. И не би следвало да се сочи като куриоз, а като рискова наклонност, че един човек нахлу в отчаянието си в офис на енергото, с цел да подготви храна за децата си. А той е в цялостното си право да изисква тъкмо тази грижа от страната. От държавното управление. И персонално от премиера.
Г-н Премиер, Народното събрание ще бъде на висотата на упованията на хората и още през днешния ден ще внесем предложение за отпадане на условието за осъществяване единствено на електронни предписания. Защото последните дни демонстрираха, че това недомислие заплашва живота и здравето на болните, останали без нужните лекарства, тъй като аптеките нямали ток.
Но Вашата некадърност да водите страната и държавното управление в рецесия, не можем да компенсираме и няма да останем безмълвни пред управническия ви неуспех.
Защото, още веднъж ще Ви припомня, Вие сте министър председател не за личен комфорт и авторитет, а с цел да служите на хората. И това е неотменимо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg