Г-н Петков, предлагам ви от 8000 м рязко да се

...
Г-н Петков, предлагам ви от 8000 м рязко да се
Коментари Харесай

Георг Георгиев към Кирил Петков: Предлагам от 8000 м рязко да се приземим, за да видим реалността

„ Г-н Петков, предлагам ви от 8000 м внезапно да се приземим, с цел да забележим каква е действителността и да я срещнем в очите. “ С тези думи Георг Георгиев се обърна към съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков по време на разискванията в Народното събрание за дерогацията.

Георгиев направи отпратка към думите на Петков от през вчерашния ден, когато той се обърна към водача на „ Възраждане “ и му сподели, че е летял на 8000 метра без О2, с цел да избавя български жители.

„ Вие говорите за 50 %, 30, 20, само че господин Петков, вие знаете ли, че преди началото на войната 48% към 52% е съотношението не съветски газ към съветски. На първия ден от войната 90% от преработвания към този момент петрол е съветски, а за 6 месеца – сред 98 и 100. Господин Петков, 100% съветски петрол се преработва в „ Лукойл “ и вие твърдите какъв брой е потребна сега дерогацията и по какъв начин ние би трябвало поетапно да се откажем от тези 100 % “, уточни Георгиев.

По думите му има контраст сред изказванието на Кирил Петков, че не желае да бъде подкрепян режимът на Путин, и дейностите, които в действителност се подхващат.

„ Интересно ми е и по какъв начин успяхте да пречупите позицията на вашите сътрудници от Демократична България, които внезапно смениха, че „ Лукойл “ и дерогацията би трябвало да продължат да действат “, попита Георг Георгиев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР