Г-н Пеевски беше по-честен и каза, че ГЕРБ и ДПС,

...
Г-н Пеевски беше по-честен и каза, че ГЕРБ и ДПС,
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС са неформална коалиция, твърди Кирил Петков

Г-н Пеевски беше по-честен и сподели, че ГЕРБ и Движение за права и свободи, колкото и гласове да имат, ще си приказват -160 ли сподели. Докато Борисов сподели, че няма да си приказват. Време е да не се срамят. Да излязат и дори господин Борисов да си каже - ръководя си с господин Пеевски. Няма нищо неприятно, само че би трябвало да си го каже.

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Целият български народ видя, че няма гласоподаване в зала, където те да не гласоподават дружно. Няма такова. Все едно аз да кажа, че ние с ген. Атанасов и с Христо Иванов и няма да управляваме дружно. Ние сме дружно, тъй като сме една коалиция. В техния случай те са една неофициална коалиция, в която ще ръководят дружно и по-късно ", съобщи още Петков.

Христо Иванов пък обърна внимание, че създател на законодателните актове е Народното събрание.   " Нашата позиция на ПП-ДБ беше безусловно ясна. Ние предложихме модел, в който постоянното държавно управление продължава да работи като служебно. След консултациите с управленията на ГЕРБ и Движение за права и свободи се стигна до другия вероятен модел, тъй като няма доста къде да се отиде. Този вероятен модел е по-сложен за използване, тъй като изисква повече деяние. Той има своите преимущества и това не е по никакъв метод нещо, от което ние да се разграничаваме и да търсим метод да го описваме като нещо отрицателно. Лошото в  случая е, че президентът се пробва да прави акция в интерес на това да се върнем към предходното положение ", сподели още Иванов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР