Г-н Настимир Ананиев беше в управлението на ГЕРБ от Реформаторския

...
Г-н Настимир Ананиев беше в управлението на ГЕРБ от Реформаторския
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за Настимир Ананиев: Влачеше се по корем, та да му научат името

" Г-н Настимир Ананиев беше в ръководството на ГЕРБ от Реформаторския блок. И добре, че се влачеше по стомах, та да му научат името. Този ли човек ще ми приказва за правда и правов ред. Да, ние сме задоволени, че правовата страна реагира съответно ". Това разяснява пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Слушах господин Ананаиев, тъй като той беше в ръководство на ГЕРБ с Реформаторския блок. Той се влачеше по стомах из централата на ГЕРБ, с цел да стане ръководител на Транспортната комисия в 43-тото Народно заседание. Правителството, " Промяната " и " Волт " са знак единствено за несправяне и прегазване на Конституцията на страната. Всичките им решения бяха санирани от българските съдилища и ние сме задоволени, че правовата страна реагира на пиар акциите им. Говоря за " Капитан Андреево ".

В 45-ото Народно събрание имаше едно решение да забранят на Министерския съвет всевъзможни покупко-продажби. Но Конституционният съд ги шамароса. После Кирил Петков с неистина и тъпчене на закона стана министър председател. И отново Конституционен съд ги шамароса. После конституционно избраха началник на КЕВР. След полагането на клетва Петков смени шефовете на " Булгаргаз " и КЕВР, тъй като вдигали изкуствено цените. А в този момент имаме газова рецесия и бизнесът е в потрес, сподели Атанасова.

" Кирил Петков с неистина стана министър-председател. Бизнесът е в потрес от това ръководство. Погледнете им законодателството ", сподели тя.

" Защо българите заплащат с 30% по-скъп газ още веднъж от Русия? Защо по този начин лицемерно изпращахме оръжия на Украйна? ", недоумява Атанасова.

" ГЕРБ сме си осъзнали грешките и няма защо да се простим ", безапелационна е тя.

" ГЕРБ не е в ръководството от година и половина. Ако имаше нещо нелегално, Бойко Рашков имаше целия запас да го извади ", уточни острието на опозицията.

" Продължавам смяната " (ПП) би трябвало да разчетат апела на българските жители - кой да ръководи, тъй като аз съм уверена, че ние ще сме първа политическа мощ ", съобщи Атанасова и добави:

" ГЕРБ постоянно имаме стратегия, когато управляваме в коалиция. Имаме ясни цели. Ако техния интерес е същия като нашия - добре са пристигнали "

" Ние можем да вземаме надпартийни решения. Отдавна знаем какво е ръководство и отговорност. Не мога да кажа дали ще седнем с Политическа партия на една маса. Важно е българинът по какъв начин ще ни подреди. Ние споделяме да, на България, да - на Еврозоната, да- на Шенген ", безапелационна е тя.

" Народът ни няма потребност от противен политически спор към този момент. Хората ще преценяват кой може да носи отговорност, кой има качества и мощ ", сподели Атанасова.

" Наша цел е България да е свободна, демократична и правова страна. Наша цел е българите да бъдат спокойни, толерантни между тях и дружно да преодоляваме рецесиите. Ако тяхната цел и техният интерес е същият, добре пристигнали. Защото е извънредно време да покажем силата на съединението. България и народът ни е толкоз разлъчен, че няма потребност от спомагателни червени линии и противен политически спор. Мисля, че след изборите българите ще са посочили кой може да носи отговорност ", сподели още ръководителят та парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в ефира на Българска национална телевизия.

Атанасова приказва за възможна бъдеща коалиция сред ГЕРБ и Политическа партия. За такава опция към този момент загатна и Бойко Борисов преди дни.

Тя напомни предишните държавни управления на ГЕРБ - първото на малцинството със 117 народни представители, идващите две - обединения с Реформаторския блок и патриотичния фронт. И посочи, че партията постоянно има ясна платформа и стратегия, за разлика от Политическа партия, които се сдобили с стратегия чак откакто ги смъкнаха от властта, по нейни думи.

Атанасова не съобщи непосредствено, че ГЕРБ биха влезнали в коалиция с Политическа партия, само че сподели, че ще търсят " надпартийни решения ", както и че би трябвало политическите сили да се обединят в името на българите. Възможно било обединяване на всички, които имат идентична ценностна система изключително по тематиките за европейския път на България, НАТО, Еврозоната, Шенген, както и за демографията, инфлацията, енергийната и обществената рецесия.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР