Г-н Марков, изненада ли ви отказа на ПП да излезе

...
Г-н Марков, изненада ли ви отказа на ПП да излезе
Коментари Харесай

Георги Марков: За 7 месеца станахме американска колония. Скарахме се с Русия. Клекнахме на Македония

Г-н Марков, изненада ли ви отхвърли на Политическа партия да излезе в обща листа с Демократична България?

- Политическа партия е план на " Америка за България " под егидата на Демократическата партия и на Сорос. Още когато Байдън ни уточни за министър председател Кирил Петков, стана ясно, и аз го споделих, че Христо Иванов е в недружелюбност. Американците заложиха на Кирчо, а не на Демократична България. Щом Политическа партия не желаят Демократична България в листите, значи американците не държат Христо Иванов и ДСБ да са в идващия парламент. Иначе с един телефон на дипломат Мустафа и щяха да са вътре.

- Защо съгласно вас американците заложиха на Кирил Петков, а не на Христо Иванов?

- Причините са доста. Петков е приветлив, а Иванов е нехаризматичен. Киро е динамичен, а Христо -флегматичен. Кирчо можа доста бързо да извърши поставените му задания. За 7 месеца станахме колония. Клекнахме на Македония, скарахме се с Русия, изнесохме тонове оръжие за Украйна, дръпнахме се от " Газпром ". В същото време Институтът за правни начинания на Христо е гушнал милиони, а не е приключил нищо. Не можа да смени основния прокурор. Както предсказах, Гешев ги надживя.

При това Христо беше в кабинета на Бойко и стана провалил се министър на правораздаването. Да не приказваме, че e oт семейство на яки комунисти - дядото на Христо е от Коминтерна. Затова се прекръсти от Бойкикев на Иванов. Кирчо, за разлика от него, не беше използван до оня миг. Беше и ново лице, освен това усмихнато.

- Според вас - ще могат ли Демократична България да влязат в идващия парламент?

- Възможно е Корнелия да ги вземе в листата на Българска социалистическа партия като цивилен лица. Те ѝ помогнаха да стане вицепремиер. Би трябвало да им е признателна. А и те са си комунистически отрочета. Включването на ДСБ в листите на Българска социалистическа партия ще е акт на признателност към убийците на Съюз на демократичните сили. Самостоятелно ще им е мъчно. Те разрушиха мита, че са десни и се коалираха с Българска социалистическа партия. ДСБ е сътрудник на Българска социалистическа партия. Явни поддръжници са и на анархокомуниста Бойко Рашков.

- В предходния ни диалог хвърлихте бoмбa, че държавните управления в Eвропа ще падат като круши поради глобите, които Европейски Съюз наложи на руснаците, а те удариха европейците. Споменахте и Германия...

- Прогнозата ми е, че канцлерът на Германия Щолц ще падне до Коледа. 65% от германците са обезпокоени по какъв начин ще изкарат зимата без ток и топла вода, инфлацията е ужасна. Медиите занапред приканват да не се върви на протести още преди да са почнали. Германия, след Меркел, няма лидер. Тя нямаше да допусне войната. Щолц е освиркван през вчерашния ден в Нойрупин с крясъци " Предател! ". Съюзът на занаятчиите в Хале излезе с обществено писмо до Щолц с искане глобите против Русия да бъдат спрени.

Те пишат: " Това не е наша война ". Писмото е оповестено във " Велт ". Въпросът към Щолц е пряк: " Искате ли да сте канцлерът, унищожил Германия поради американците? Нашите клиенти са срещу глобите! ". При това Щолц през днешния ден дава показания пред специфична комисия, че като кмет на Хамбург е помагал за укриване на налози на банката " Варбург ", която след това е спонсорирала акцията на социалистите на изборите. Прокуратурата се добрала до доказателства в пощата на секретарката му.

Защо чак в този момент започнаха тези обвинявания? Докато беше министър в последния кабинет на Меркел, и то на финансите, всичко беше умерено. В съвсем всички страни на Запад прокурорите се употребяват като бухалки в
политическата игра. Атаки имаше против Себастиан Курц, Берлускони, Саркози... Затова Сорос призна, че финансира изборите на прокурорипрогресисти в Съединени американски щати.

Виктор Орбан е прав - Европейски Съюз се простреля в белите дробове с тези наказания против Русия.

- Казахте, че в Словакия се чака държавна рецесия и са събрани 350 000 подписа за оставка на държавното управление от водача на опозицията Роберт Фицо?

- Подписката набъбна на 400 000. Всъщност те желаят референдум за оставка на кабинета на Едуард Хагер, което, съгласно мен, не се връзва със Словашката Конституция и надали президентката ще го насрочи. Но недоволството против соросоидното държавно управление е огромно и то ще падне, тъй като е разрушено и от вътрешната страна.

- Възможно ли е в Унгария Виктор Орбан да отиде с някоя чиновничка и държавния аероплан за една любовна вечер, примерно до хърватското море?

- Питах двама унгарци по този въпрос. Те се ококориха и споделиха, че в Унгария подобен въпрос не може да се зададе. Като ме питаш за Орбан, да ти се похваля, че му направих политически портрет във в. " Ретро " от 1988 година до наши дни. Приятели през вчерашния ден са го купили и им е било забавно да четат за Феномена

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР