Г-н Марешки, кой ще бъде приоритетът Ви в европарламента? Ние

...
Г-н Марешки, кой ще бъде приоритетът Ви в европарламента? Ние
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Доходите на българите и семейните ценности са на първо място *

Г-н Марешки, кой ще бъде целта Ви в европарламента?
Ние сме за бързо и осезаемо повишение на приходите на всички българи. Не може в 21 век, страна-членка на Европейския съюз да регистрира 42% небогати. Това е неприемливо. Ще работим за повече вложения, повече работни места, за ускорено развиване на стопанската система и за обективна обществена политика.
Както постоянно споделям – триумфът на всяко ръководство се мери по джоба на българите! Няма различен критерии. И по този критерии партиите, управлявали през последните 30 години, тотално се провалиха. Време е ние -родолюбците, да покажем по какъв начин би трябвало да се работи в полза на хората и за България.
Изоставяте ли тематиката с картела?
В никакъв случай. Битката с картела е моята визитна картичка. Тя стана и приоритет на партия ВОЛЯ. Не мога да се съглася българите да бъдат ежедневно ограбвани по този жесток метод. Затова аз в бизнеса си започнах съответни дейности, които дадоха действителни резултати в интерес на хората. Време е обаче да освободим цяла България от картела. Това ще бъде наш приоритет в Европейския парламент- качваме тази борба на интернационално равнище и ще осигурим помощ от европейските институции. ВОЛЯ е единствената партия, която има смелостта да приказва и работи против картела. Другите гузно мълчат и разрешават да ви ограбват. Вие избирате с кого да продължите напред – с грабителите и техните марионетки, или с освободителите.
Как гледате на модерните джендър идеологии, идващи от Централна и Северна Европа?
Това е доста сериозна тематика. ВОЛЯ ще брани България в Брюксел от опитите на всевъзможни безродници да ни натрапят трети, пети пол, гей бракове, Истанбулски конвенции. Няма да позволим да унищожават душeвността на децата ни с джендър анкети, да пренаписват учебниците и тихомълком да прокарват безумните си хрумвания. За нас фамилията е свято, то се състои от мъж, жена и деца- момченца и момиченца. Тук ще съм праволинеен, тъй като тази болест няма място в България.
Каква Европа си представяте за в бъдеще?
ВОЛЯ ще работи за мощна и самостоятелна Европа. Старите водачи демонстрираха слаби характери, влязоха в зависимости, предадоха плана Обединена Европа. Ние и нашето Движение за Европа на нациите и свободите желаеме мощни народи, мощен съюз, който независи нито от Съединени американски щати, нито от Китай, нито от Русия…или от който и да било. Европа би трябвало да върне самочувствието си и да се отърси от подчинената роля. Това става с нови водачи и нова политика. Аз и ВОЛЯ сме в авангарда на измененията. Няма да позволим България да изостава и още веднъж да е периферна страна втора употреба. Нашият народ заслужава друго.
Вашето европейско семейство е мощно против мигрантите. Споделяте ли тази политика?
Абсолютно споделям анти-мигрантската политика на нашия сътрудник в Италия Матео Салвини. Такава е и позицията на ВОЛЯ. В Европейския парламент ще бъдем изрично срещу квоти за банкет на мигранти. Който си ги е канил, да се грижи за тях. Който разпалва войни в Близкия Изток и Африка-той да ги приема в страната си. За нас това са хора, които идват с нечисти намерения- безчинстват, изнасилват, убиват. Те не желаят да се приспособят към разпоредбите на Европа, не желаят да работят. Искат всичко на готово. Искат да ни претопят. Откъде накъде финансовият запас на Обединена Европа ще се насочва към такива хора, а не към бедните европейци?! Който се приспособява и се преценява с нашите християнски ценности- добре пристигнал. Който идва да разрушава, да убива, да краде- назад там, откъдето е пристигнал. Това е борба на два свята. Ние сме длъжни да опазим нашия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР