Г-н Колев, пазаруването онлайн на вноски става все по-популярно благодарение

...
Г-н Колев, пазаруването онлайн на вноски става все по-популярно благодарение
Коментари Харесай

tbi bank помaгa на онлайн търговците да продават с до 20% повече

Г-н Колев, извършването на покупки онлайн на вноски става все по-популярно с помощта на tbi bank. Според Вас кой ще бъде моторът през 2024 година на електронната търговия като бранш, а и за Вас като банка, която поддържа този бизнес?
Иновациите. Нека не ви звучи клиширано, само че ние от дълго време сме осъзнали, че непрекъснатото учене, развиване и усъвършенстване са ключът към лидерската позиция. Това е и съветът ми към хората, които развиват електронна търговия – да не стопират да учат, да се интересуват по какъв начин могат да стават още по-добри и да пробват. Като техен сътрудник ние ще им предоставим още доста нови функционалности през тази година, с които ще могат да продават повече и да подобрят потребителската пътека.
Какви са новостите, които сътрудниците на tbi bank могат да чакат?
Едно от най-интересните усъвършенствания, които планираме, е внедряването на развой по самообслужване. При него клиентите ще имат опция сами да завършат поръчката си за разплащателен проект, както и да получат мнение в границите на няколко минути, без значение кога на денонощието. Тази функционалност е създадена най-вече за онлайн магазините, с които си партнираме, само че ще може да бъде употребена и във физически обекти. С този развой усъвършенстваме още повече времето на клиентите, чиито цифрови умения сензитивно се покачиха през последните години. Вярваме, че с тази иновация ще можем да помогнем на партньорските онлайн магазини да усилят продажбите си на погашение с до 20%.
Все повече клиенти ръководят финансите си през мобилното приложение на банката. С какви функционалности ще помогнете на сътрудниците си да продават повече там?
Разработваме специфична шопинг секция в мобилното приложение, с която ще насочваме клиентите ни към наши сътрудници. Накратко, сътворяваме лоялна стратегия, където ще срещаме нашите сътрудници и клиентите, които ще могат да се възползват от специфични предложения. Очакваме този вид извършване на покупки да окаже огромно въздействие върху оборотите на сътрудниците ни, тъй като клиентите, до които ще доближават предложенията им, към този момент са оставали удовлетворени от услугите на tbi и на драго сърце биха пазарували още веднъж с наша поддръжка.
Защо в България на погашение се купуват най-вече електроуреди и мебели, а в Западна Европа – облекла?
Когато извършването на покупки на погашение се появи в България преди повече от 20 години, то бе наложено от веригите за техника и мебели. Затова и най-често клиентите се сещат за тях, когато стане въпрос за артикули на погашение. Но ние виждаме голям капацитет в стилната промишленост, както и в процедурите за хубост. Все повече са сътрудниците ни, които продават облекла или артикули и услуги за възстановяване на външния тип. Дори сега сме в договаряния с едни от най-големите търговци на фешън продукти в района и чакаме скоро да можем да се похвалим с увеличени продажби точно в тези сегменти. Вярвам, че tbi bank може да помогне на водачите в тези промишлености да покачат доста продажбите си.
Какви са провокациите пред онлайн бизнеса,  сътрудник на банката, в светлината на идното приемане на еврото в България?
Както знаете, проектът е от началото на юли тази година всички цени на артикули и услуги да бъдат изписвани първо в лв., а по-късно и в евро. Ние ще възобновим модулите, които предоставяме на сътрудниците ни – по този начин те ще могат без проблем да посрещнат както актуалните, по този начин и последващите регулаторни условия, като слагат цените в двете валути, разменят местата им и най-после оставят единствено евровата стойност. Партньорите ни могат да разчитат на поддръжка от наша страна във всяко едно отношение за развиване на бизнеса си.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР