Г-н Кишен беше видян от съседи да крещи децата ми,

...
Г-н Кишен беше видян от съседи да крещи децата ми,
Коментари Харесай

Скърбящият баща, който загуби семейството си в трагичен пожар в къща, призовава британците да бъдат в безопасност с фойерверки

Г-н Кишен беше забелязан от съседи да крещи „ децата ми, децата ми “, когато откри, че те към момента са в капан в горящия терасовиден дом в, Хаунслоу, на 12 ноември към 22:30 ч.

Други двама възрастни, които фамилията предложения от локалния сикхски храм, Нитин Чопра, 28, и Сандия Чопра, 20, също бяха открити мъртви вътре часове по-късно, фойерверки избухнаха из квартала.

Самият господин Кишен беше откаран по неотложност в болница със съществени изгаряния по ръцете и лицето, откакто се опита да влезе още веднъж в къщата, с цел да избави фамилията си.

Припомняйки си нещастието, той сподели, че той и щерка му спяха преди образователния ден, когато се разсъни и видя горящия панер за преработване.

Той сподели пред The ​​Independent: „ Семейството ми и посетителите бяха горе в спалнята. И петте в една стая. Опитвах се да извикам имената им, само че никой не ми отговаряше. Виках им да се махат.

„ Опитах всичко допустимо да се добера до тях – първия път изгорих ръката си, втория път изгорих лицето си. Нямах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР