Г-н Киршнер, правен анализатор за NBC/MSNBC News, каза, че вярва,

...
Г-н Киршнер, правен анализатор за NBC/MSNBC News, каза, че вярва,
Коментари Харесай

Тръмп има „изключително голям“ шанс да бъде осъден през 2024 г., казва бивш прокурор на САЩ

Г-н Киршнер, юридически анализатор за NBC/MSNBC News, сподели, че има вяра, че в най-малко един случай съдията и екипът на прокуратурата „ схващат нуждата да санкционират този тип злодеяния със затвор “.

Г-н Тръмп е изправен пред 91 обвинявания в четири наказателни процеса. Въпреки че не се чака той да се изправи против всичките четирима през 2024 година, някои дати за тестване са избрани. Първият е на 4 март за хипотетичната му роля към протеста на 6 януари.

В това правосъдно гонене във Вашингтон той е изправен пред четири престъпни обвинявания, свързани с опит да остане на власт след изборите през 2020 година: скрит план за нарушение цивилен права, скрит план за машинация на държавното управление, корупционно възпрепятстване на публично произвеждане и скрит план за осъществяване на това възпрепятстване.

Глен Киршнер сподели пред Sky News: „ Мисля, че възможностите за присъда са извънредно високи. Важно е да разпознаем кои са очевидците против Доналд Тръмп. Това не са врагове или съперници на Доналд Тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР