Г-н Желязков е опитен юрист и има парламентарен опит. Няма

...
Г-н Желязков е опитен юрист и има парламентарен опит. Няма
Коментари Харесай

Даниел Митов: Няма да подкрепим съставяне на кабинет с втори мандат

" Г-н Желязков е умел правист и има парламентарен опит. Няма по какъв начин да допускаме друго, като се изключи че партиите в Народното събрание ще се схванат ". Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ.

" Надявам се, че думата " конструктивизъм " ще се въплати в действителността. Вярвам, че би трябвало да имаме ръководител и това ще бъде представителят на най-голямата парламентарна партия. Ако се съгласим към цели, можем да вървим нататък. Не сме видели към момента какъв ще е резултатът от диалозите. Мога единствено да кажа, че партиите демонстрират непредвидливост. През формалните механизми в Народното събрание ще търсим подобен диалог и се надяваме това да даде резултат ", добави той.

" Няма по какъв начин да подкрепим сформиране на кабинет с втори мандат. Легитимността е ясна - народът е изразил своята воля и е поставил ГЕРБ-СДС преди всичко. Важно е да се осъществя опция за държавно управление с първи мандат ", сподели още Митов.

 

" На първо място бюджета и по-добро ръководство на обществените финанси. Там би трябвало да реализираме най-голяма изясненост. Второ - цените на електричеството. Затова предлагам да се съгласим по цели. Не мисля, че контактната група се е е провалила. Смятам, че е демонстрация на непредвидливост от страна на партиите, които отхвърлиха диалог ", разяснява той.

" Няма по какъв начин да подкрепим сформиране на кабинет с втори мандат, значимо е да се осъществя опция за реализация на мандат с първия мандат, както го е определил гласоподавателят ", повтори Даниел Митов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР